Dvinsku pāris ar maijā dzimušo meitiņu jau devies ceļojumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rutadvinska/

​LNT rīta raidījuma "900 sekundes" moderators Kaspars Dvinskis un viņa sieva, laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska 9. maijā Siguldā sagaidīja savu otro bērnu – meitiņu Doru. Pāris ar 2016. gadā dzimušo meitu Grietu un pavasarī pasaulē nākušo atvasi, noslēdzoties augustam, devušies atvaļinājumā uz Itāliju.

Māmiņa sociālajos tīklos ir dalījusies ar daudziem foto, kā arī pārdomām par piedzīvoto.

“Ļoti apzināti izvēlējos šo ceļojuma “formātu” - pirmkārt, ņemt līdzi opīšus, ja jums ir tāda iespēja, dariet to, visi būs priecīgi! Otrkārt, dzīvot ļoti netālu no lielas pilsētas, tai pat laikā, vietā, kur to pilsētu “nejūt”! Varu uzsist sev uz pleca par savām izvēlēm,” viņa informēja.

“Roma. Kaut kas sirreāls piemīt šai pilsētai. Sajūta, ka šķiet “dzīvas” kļūst vēstures grāmatas. Burtiski aptaustīt un pieskarties lietām un mīt to pašu zemi, ko pirms tūkstošiem gadu ļaudis, ar kuriem aizsākās civilizācija, kādu to pazīstam šodien. Un, protams, nevar nedomāt par to, kā viņi toreiz to TIK vareni paveica. Pilsēta, kuru pirmo reizi tajā viesojoties, neiemīlēju necik, šoreiz jau lika kaut kam manī ievibrēt,” atklāja Dvinska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ar viņām kaut uz otru pasaules malu! Divreiz!

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“You may have the universe if I may have Italy.” – Giuseppe Verdi

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spanish Steps - #instahusband izaicinājums! ?

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mēs ar māšuku vienkārši laimīgas ♥️??♥️

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es tur bakstu ar pirkstu zivīm acī, bet palēnām sāku domāt par norādīšanu uz jaunu galamērķi nākamajam ceļojumam. Un, ziniet, par ko es domāju?! Par mini ceļojumu man vienai pašai. Man pietiktu ar garo nedēļas nogali, goda vārds, šobrīd pusgads kalnos vai Indijā, meklējot sevi, nebūs man, bet dažas dienas, kad varu domāt tikai savas domas, iet kur acis rāda, izejot no mājas, paņemt somu tikai sev nevis salikt visu vēl trim cilvēkiem. NERĒĶINĀTIES! Tas ir tas, kas šķiet pietrūkst visvairāk. Ceļot ar bērniem, ar vīru divatā, ar draudzenēm ir lieliski un vajag visādi, bet vajag arī ‘uno solo’. Jūs esat ceļojuši vieni? Uz kurieni devāties? Un uz cik ilgu laiku? Man bail, ka man patiks šī ideja dienas laikā, kad var baudīt prombūtni un nosacītu vientulību, bet pienākot vakaram, man vajadzēs kompāniju! ☺️

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu