32 gadus vecs Latvijas pilsonis miris smagā autoavārijā Īrijā. Ģimene lūdz sabiedrības palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Jeļena Semjonova

2. septembrī, Īrijā uz N17 šosejas starp Ballindainu un Miltounu plkst. 1.15 notikusi traģiska avārija, kurā gāja bojā Latvijas valsts piederīgais Guntars Čubrevičs, vēsta Īrijas lokākais portāls "Mayonews" un faktu apstiprina Guntara piederīgo aicinājums sociālajā tīklā "Facebook" ziedot naudu vīrieša apbedīšanai.

Kā portāls "Apollo" jau ziņoja, avārijā Guntara vadītā vieglā automašīna saskrējusies ar kravas auto. "Smagās" mašīnas vadītājs tika nogādāts slimnīcā, taču latvietis negadījuma vietā miris.

Sociālajā tīklā "Facebook" Guntara tuvinieki ir izplatījuši ierakstu ar lūgumu ziedot vīrieša apbedīšanai:

"Autoavārijā Īrijā 2. septembrī pulksten 1.15 nomira Guntars Čubrevičs - manas draudzenes dēls. Tika nolemts viņa mirstīgās atliekas kremēt un apglabāt Īrijā, taču šī procedūra nav lēta, un ģimenei nav līdzekļu visām kremācijas un apbedīšanas izmaksām. Guntara mamma Dzintra Paegle lūdz sabiedrības palīdzību, lai apglabātu dēlu cieņpilni."

Portāls "baltic-ireland" ziņo, ka policija meklē aculieciniekus, kas atradušies uz N17 šosejas starp pilsētiņām Ballindainu un Miltounu 2. septembra naktī no plkst. 1 līdz 2.

Īpaši tiek lūgti atsaukties autovadītāji, kuru transporta līdzekļiem ir uzstādīti video reģistratori, kuros varētu būt ieraksti, kas palīdzētu izmeklēšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu