Foto: Pašmāju slavenības pulcējas glaunās gardēžu brokastīs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

5. septembrī tādas pašmāju slavenības kā Baiba Sipeniece-Gavare, Armands Simsons, Dagmāra Legante-Celmiņa, Kristīne Virsnīte un Jana Duļevska, kā arī hokejists Rodrigo Laviņš, šķēpmetēja Madara Palameika, šovmenis Renārs Zeltiņš, dziedātājas Aija Andrejeva, Ieva Sutugova un citi, bija pulcējušies uz brokastu piedzīvojumu, lai atklātu jaunāko LIDO restorānu paplašinātajā tirdzniecības parkā “Alfa”.

Mirkli pirms oficiālās “Alfas” atklāšanas ielūkoties jaunajās LIDO telpās un interjerā pirmajiem bija iespēja sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri restorānā tika sagaidīti ar īpašu garšaugu karuseli, kurā slēpās šampanietis un kokles skaņas.

Pārsteigumu netrūka arī turpmākajā brokastu gaitā, kur kopā ar LIDO šefpavāriem īpaši radoši izpaudās ēdienu performanču meistari no Skudras Metropoles, pasniedzot gan sālsmaizi, gan burkānu sulu ziedu traukos. Ēdienkartē bija arī uz salmiem pasniegta brokastu ola avokado laiviņā, savukārt pamatēdienā – kartupeļu un gaileņu sacepums ar sieru, kuru papildināja burciņas ar iekonservētām latviešu īpašībām: Sprīdīša dūšu, bites čaklumu un asu mēli. Maltītes izskaņā visus asumus nogludināt palīdzēja plānās pankūkas ar rīvētām zemenēm un cukuru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu