Zodiaka riebīgākās sievas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nevienam nav noslēpums, ka daudzi, nonākot precēta cilvēka statusā, mēdz mainīties - daži pēkšņi parāda savu maigo un mīļo pusi, savukārt citiem mēdz parādīties "dzelkšņi". Astrologi ir pārliecināti, ka dažu Zodiaka zīmju sievas ar laiku var parādīt ne pārāk patīkamas rakstura iezīmes, vēsta portāls "Postimees".

1. vieta - Lauva

Pēc astrologu domām, Lauvas zīmes pārstāves ir pašas riebīgākās no Zodiaka sievām. Viņas ir valdonīgas, augstprātīgas un nepamatoti prasīgas. Lai arī zem šī zvaigznāja dzimušās reti kad izsaka savas vēlmes skaļi, viņu otrajām pusītēm var nākties saskarties ar pastāvīgu neapmierinātību. Lauvas zīmes pārstāves no sava partnera gaidīs daudz uzmanības un pieprasīs, lai viņš uzmin katru viņas domu.

Astrologi gan ir pārliecināti, ka, zem šī zvaigznāja dzimušajām velta pietiekami daudz uzmanības, bieži izsaka komplimentus un pārsteidz ar dāvanām, viņas pietiekami ātri kļūst pagalam mīļas un jaukas.

2. vieta - Skorpions

Astrologi vēsta, ka ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi ilgi spēs dzīvot tikai un vienīgi vīrietis, kurš viņu patiesi mīl - Skorpiona zīmes sievietes attiecībās neskoposies ar nemitīgiem pārmetumiem un sarkastiskām piezīmēm. Šāda attieksme attiecīgās Zodiaka zīmes pārstāvēm ir asinīs - viņas ir ļoti jūtīgas un apveltītas ar asu prātu. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir viltīgas, piekasīgas un arī greizsirdīgas - patiesi "sprādzienbīstamas" būtnes!

Astrologi iesaka pret šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm izturēties pēc iespējas maigāk, lai kāda arī nebūtu situācija - viņas to novērtēs un ar laiku kļūs jaukākas.

3. vieta - Vēzis

Apprecēties ar šo Zodiaka zīmes pārstāvi ir kā izvilkt laimīgo lozi loterijā - Vēža zīmes sievietes ir ļoti romantiskas, ģimeniskas, maigas un jūtīgas, kuras ir gatavas atdot partnerim visu savu sirdi. Lai arī teorētiski tas izklausās lieliski, Vēža zīmes sievietes apsēstība ar savu mīļoto var aiziet par tālu. Zem šī zvaigznāja dzimušajām noteikti nedrīkst teikt, ka viņu uzmanība ir pārāk smacējoša - viņa izdomās, ka partneris ir cietsirdīgs, un izdomās kādu briesmīgu veidu, kā atriebties. 

Šīs Zodiaka zīmes sievietes ir jāmīl līdz spēku izsīkumam - viņas atbildēs ar to pašu. Ja vīrietis tam nav gatavs, var nākties dzīvot burtiskās bailēs no iespējamās smagās atriebības.

4. vieta - Jaunava

Pragamatiskās Jaunavas zīmes pārstāves izmanto praktisku aprēķinu visās savas dzīves jomās. Šīs dāmas partneri vienmēr gaidīs gards ēdiens, izgludināti krekli un mājīgi iekārtota dzīves telpa. Visam jābūt perfektam. Ja partneris nav gatavs uzturēt šo kārtību, Jaunavas zīmes pārstāve parādīs savu ietiepīgo un skandalozo rakstura pusi. Astrologi brīdina, ka šīs sievietes partneri var gaidīt nemitīgi strīdi un nesaudzīga kritika.

Ko šādās situācijās iesākt vīrietim? Astrologi ir pārliecināti, ka prātīgākā doma būs vienkārši klusēt - strīdēties ar Jaunavu ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo viņa tāpat vienmēr uzvarēs ar neapgāžamiem argumentiem.

5. vieta - Dvīņi

Košas, jautras un dzīvespriecīgas - tā Dvīņu zīmes pārstāves raksturotu lielākā daļa cilvēku, kuri viņas pazīst. Reti kurš zina par šīs Zodiaka zīmes pārstāvju rakstura tumšajām pusēm - neprognozējamību, ļaunatminīgumu un talantu vērpt dažādas intrigas. Zem šīs Zodiaka zīmes dzimušās bieži vien rada nevajadzīgi sarežģītas situācijas un sanaido cilvēkus. Dzīve ar šo sievieti nekad nebūs garlaicīga - viņa partneris varēs katru dienu minēt, ko viņa sieva ir izdomājusi šodien.

Šīs Zodiaka zīmes sieviete ir dažādu kaprīžu un pārsteigumu pilna, tādēļ astrologi viņu partneriem iesaka pārlieku neuztraukties un uztvert visu ar vēsu prātu - šajās attiecībās netrūks ne histērisku strīdu, ne komisku pārpratumu.

6. vieta - Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes sievietes viennozīmīgi nav "nevainīgas baltās avis" - viņu izteiktākā rakstura iezīme ir brīžiem neizturams kaprīzums. Auna zīmes sievietes nemitīgi pārbaudīs sava partnera izturību un pieprasīs no vīrieša brīžiem neiespējamas lietas.

Astrologi min, ka vienīgais, ko vīrietis var iesākt ar šīs Zodiaka zīmes mīļoto, ir mācīties būt pacietīgam. Tas ir tā vērts, jo šīs sievietes degsme un kaislīgums atsver jebkurus viņas rakstura trūkumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu