Kulinārais horoskops - kas vislabāk garšo katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katram cilvēkam ir savas kulinārās vājības - kamēr daži burtiski sapņo par gabalu sulīgas karbonādes, citi par savu mīļāko našķi uzskata dārzeņus vai augļus. Astrologi ir pārliecināti, ka zvaigznes nosaka arī tik smalkas nianses, kā katras Zodiaka zīmes mīļākos ēdienus, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Auna zīmes pārstāvji ir īsti eksotisku garšu un ēdienu cienītāji. Viņus noteikti var patīkami pārsteigt ar kādas ārvalstu kultūras nacionālajiem ēdieniem.

Vērsis

Samērā konservatīvajiem un mierīgajiem Vēršiem vislabāk pie sirds iet pašmāju virtuve - viņi būs stāvā sajūsmā par kartupeļiem ar brangu karbonādi un mazsālītu gurķi. 

Dvīņi

Šīs komunikablās gaisa zīmes pārstāvjiem ļoti garšo dažādas zivis un jūras veltes. Viņi tāpat ļoti labprāt ēd dažādus miltu izstrādājumus - pelmeņus, klimpas un parastākos makaronus. Dievina šokolādi!

Vērsis

Vēža zīmes pārstāvjiem ēdiens saistās ar dažādām sentimentālām atmiņām - viņi īpaši novērtēs, ja viņiem tiks pasniegts tāds ēdiens, kādu bērnībā ir gatavojusi viņu mamma vai vecmāmiņa.

Lauva

Kā jau šīs Zodiaka zīmes vārds liecina, Lauvas ir īsteni gaļas mīlētāji. Viegli salāti vai jūras veltes Lauvām nav domātas - labāk šīs Zodiaka zīmes pārstāvi pārsteigt ar sulīgu steiku.

Jaunava

Praktiskās Jaunavas pārlieku nemīl ēdienus, kuros ir daudzas sastāvdaļas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji parasti labprāt ēd tomātus. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir samērā vienaldzīgi pret saldumiem.

Svari

Svaru zīmes pārstāvji ir īsti saldummīļi, turklāt mīl eksperimentēt, tādēļ tos noteikti var iepriecināt ar kādu neparastu kūciņu vai saldējumu. Svariem labi padodas gatavot arī pašiem.

Skorpions

Šīs ūdens stihijas pārstāvjiem pilnībā pietiek ar vienkāršiem mājas ēdieniem, taču tiem noteikti jābūt ar kādu jūtamu asumiņu - pikantām garšvielām vai pipariem.

Strēlnieks

Zodiaka galvenie piedzīvojumu meklētāji, protams, dievina visu, kas ir jauns un neparasts, Viņiem ir īpaši svarīgi, lai ēdienam būtu kāda īpaša "odziņa". Ja Strēlniekam kaut kas iegaršojas, viņš šo mīlestību izjutīs ilgu laiku.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti nosvērti un rūpējas, lai viņu ēdienkarte būtu tāda pati. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus īpaši iepriecinās ēdiens, kas pagatavots no viņiem pazīstamiem pārtikas produktiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie lielu uzmanību pievērš tam, vai ir pareizi uzservēts galds.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus kulināri pārsteigt ir visvieglāk - viņi vienmēr ir gatavi kam jaunam, tādēļ būs priecīgi par jebkuru jaunatklājumu.

Zivis

Šīs emocionālās Zodiaka zīmes pārstāvji ir izslavēti saldummīļi - viņiem īpaši garšo dažādas kūkas un tortes. Zivis gan nav izvēlīgas un, ja virsū māksies izsalkums, būs mierā arī ar parastākajām sviestmaizēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu