Trešdienas horoskops: 11. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 11. septembrim.

AUNS Tev izdosies izcelties līdzgaitnieku vidū ar teicamām zināšanām, profesionālajām iemaņām. Ja nepieciešams, droši vari doties komandējumā, tikties ar ārzemju sadarbības partneriem.

VĒRSIS Lai pilnvērtīgi īstenotu iesāktās lietas, tev būs nepieciešama papildu informācija, svaigākas profesionālās iemaņas. Šajā jautājumā palīdzīgu roku var sniegt, kāds no jaunības dienu cīņubiedriem.

DVĪŅI Lai īstenotu iecerētās idejas no "a" līdz "z", esi pacietīgāks, mēģini rīkoties pēc iespējas metodiskāk, atturies uzklausīt kaktu speciālistu padomus. Lai nepārslogotu nervu sistēmu, laikus dodies pie miera.

VĒZIS Ja rodas nesaskaņas ar apkārtējiem, pirmkārt meklē vainu sevī un tikai tad izsaki pārmetumus līdzcilvēku virzienā. Šobrīd labāk sekmēsies darbs vienatnē. Vakarpusē ieteicama mērena fiziska aktivitāte.

LAUVA Meklēsi iespēju garīgi attīstīties, rast iekšējo mieru, harmoniju. Tavi centieni var palīdzēt ne tikai sakārtot iekšējo pasauli, bet arī vieglāk tikt galā ar ikdienišķajiem uztraukumiem, attiecību nebūšanām.

JAUNAVA Līdz šim būsi pūlējies vaiga sviedros, tagad varēsi atvilkt elpu un atskatīties uz paveikto. Sasniegtie rezultāti izraisīs tevī gandarījumu. Mājas dzīvē tieksies pēc miera, klusuma.

SVARI Šodien tevi pavadīs romantisks noskaņojums. Par darbu domāsi visai nosacīti. Visticamāk, paveiksi pašus degošākos pienākumus un tad steigsi mājās pie mīļotā cilvēka. Vakars solās būt patiesi kaislīgs.

SKORPIONS Kāds Skorpiona zīmes pārstāvis ļoti enerģiski centīsies īstenot senlolotu sapni. Lai panāktu kāroto, būsi gatavs iztērēt ne mazums naudas, taču uzskatīsi, ka mērķis attaisnos ieguldītos līdzekļus.

STRĒLNIEKS Mirkļi, kurus pavadīsi darbavietā, šķitīs kā laikā iestrēguši, būs grūti sagaidīt brīdi, kad varēsi "pacelt cepuri" un doties savās gaitās. Vakarpusē liela daļa Strēlnieku lustēsies uz nebēdu.

MEŽĀZIS Laba diena, lai nedaudz atpūstos un, atvelkot elpu, padomātu, cik daudz esi paveicis, vai patiesi esi apmierināts ar sasniegto. Visticamāk secināsi, ka jātiecas pēc kā lielāka.

ŪDENSVĪRS Pesimistiskais noskaņojums un sakāpinātā paškritika var jūtami traucēt ikdienas gaitām. Omu palīdzēs uzlabot kolēģi, kuriem vienmēr priekš tevis būs pietaupīts kāds joks, asprātība!

ZIVIS Pilnīgi iespējams, tev radīsies iespējas vairot savu materiālo kapitālu, tikai tas nozīmēs papildu atbildību un lielāku atdevi profesionālajai jomai. Pirms pieņem gala lēmumu, izrunājies ar mīļoto!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu