Piektdienas horoskops: 13. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 13. septembrim.

AUNS Visu uztversi pārlieku emocionāli. Apkārt notiekošais liksies vai nu balts, vai melns. Tava nostāja var apgrūtināt harmonisku attiecību veidošanu ar kolēģiem, priekšniecību. Noteikti meklē zelta vidusceļu!

VĒRSIS Vari vairākkārtīgi pieķert sevi šaubāmies par pieņemtajiem lēmumiem, neticam patiesajām spējām. Tie, kuri spēs pārvarēt šo vājuma brīdi, arī turpmāk plūks panākumu laurus.

DVĪŅI Tavs šarms un lieliskā humora izjūta ļaus iekarot apkārtējo simpātijas, panākt vēlamos rezultātus. Galvenais, nekļūsti pārlieku egoistisks, neaizmirsti arī par apkārtējo vajadzībām!

VĒZIS Fantāzija, liriskais noskaņojums var aizēnot praktiskās iemaņas, kuras tev šobrīd būs patiesi nepieciešamas! Centies būt punktuālāks, veicot visu veidu aprēķinus un kārtojot ar tieslietām saistīto.

LAUVA Esi piesardzīgāks ar naudas līdzekļiem, nekļūsti pārlieku izšķērdīgs, kā arī neļauj sevi apvārdot ar ātras peļņas iespējām. Centies pēc iespējas apzinīgāk pildīt savus ikdienišķos pienākumus.

JAUNAVA Atbilstoša diena, lai veltītu laiku reklāmas pasākumiem, prezentācijām, uzstātos lielākas auditorijas priekšā, sniegtu intervijas masu medijiem. Ar pārmaiņām privātajā dzīvē gan nesteidzies!

SVARI Ja šobrīd tev nav izdevies iekarot priekšnieka statusu, tad noteikti rūpīgāk ieklausies bosa sacītajā. Spēja precīzi pildīt augstākstāvošo norādes spēs pavirzīt tevi tuvāk iespējamam paaugstinājumam!

SKORPIONS Tiem, kuri ieņem vadošus amatus, jābūt iejūtīgākiem, atsaucīgākiem pret padotajiem. Pareizi motivējot darbiniekus, sasniegsi daudz labākus panākumus, nekā ar striktumu un pārmetumiem!

STRĒLNIEKS Šobrīd būsi noskaņots ļoti altruistiski. Tava labsirdīgā nostāja palīdzēs iegūt jaunus atbalstītājus, domubiedrus. Mājas dzīvē tieksies pēc jūtamākas harmonijas, saskaņas ar atvasītēm.

MEŽĀZIS Var būt grūti nodalīt privāto dzīvi no profesionālās jomas. Mirkļa emociju iespaidā var rasties vēlme kardināli manīt savu ikdienu, taču zvaigznes iesaka atturēties no spontānas rīcības!

ŪDENSVĪRS Ja vien pienācīgi liksi lietā savas analītiskās dotības, tieksmi pēc inovācijām, vari jūtami izvirzīties priekšgalā saviem konkurentiem. Arī otrā pusīte var sniegt vērtīgus padomus.

ZIVIS Darāmā pietiks vai divām dienām, taču projektu nodošanas termiņi negaidīs. Veiksies tiem, kuri spēs atrast uzticamu kolēģu atbalstu. Savukārt, cīnoties paša spēkiem, ar visu galā diemžēl netiksi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu