Sestdienas horoskops: 14. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 14. septembrim.

AUNS Ja vien smaidīsi, būsi jautrs, dzīvespriecīgs, par garlaicību vai problēmām attiecībās ar apkārtējiem nebūs jāsūdzas! Dienas otrā puse gandrīz ideāli piemērota, lai dotos uz kādu kultūras pasākumu.

VĒRSIS Nemierīgā darba nedēļa neapšaubāmi būs atstājusi paliekošu iespaidu uz tevi. Tāpēc alksi pēc mierīgas, nesteidzīgas kopā būšanas ar otro pusīti, kāda gastronomiskā kāruma. Vakarā iespējami negaidīti viesi.

DVĪŅI Dīka mājās sēdēšana nebūs domāta tev. Meklēsi dažādus veidus, kā padarīt brīvdienu pēc iespējas daudzpusīgāku, jautrāku, bezrūpīgāku. Šajā jautājumā palīdzīgu roku var sniegt tavi jaunības gara pilnie paziņas.

VĒZIS Valdīs pacilāts garastāvoklis, kam iemesls būs saskaņa attiecībās ar mīļoto. Pilnīgi iespējams, nolemsiet dienu pavadīt romantiskā divvientulībā. Šodien ieteicams atturēties no trekniem ēdieniem.

LAUVA Skaidri un gaiši apzināsies, ka nu ir pienācis ilgi gaidītais brīdis atpūtai. Taču vienlaikus tev vajadzētu iegaumēt, ka visam ir savs mērs! Nesāc meklēt asas izjūtas, atrodoties pie auto stūres.

JAUNAVA Labprāt pavadīsi brīvo laiku mājās, pārrunājot nedēļas aktuālos notikumus ar atvasītēm, veltot mīļus brīžus laulātajam. Dienas otrā pusē tavu uzmanību var piesaistīt tehniska rakstura literatūra.

SVARI Tu burtiski vai starosi no pretējā dzimuma izrādītajiem uzmanības apliecinājumiem. Taču neaizraujies ar koķetēšanu, citādi tavai otrai pusītei radīsies pamatoti pārmetumi, nevajadzīgas aizdomas.

SKORPIONS Atturies no asām vārdu pārmaiņām ar tuviniekiem, jo tās var novest pie nopietnākiem konfliktiem, kurus atrisināt būs ļoti grūti. Labāk velti dienu sportiskām aktivitātēm, pastaigām svaigā gaisā.

STRĒLNIEKS Vari palutināt sevi, mīļoto cilvēku ar restorāna apmeklējumu vai arī kopīgi izbaudīt kāda SPA salona burvību. Atvasītēm ļauj pašām izvēlēties dienas plānus, atturies no stingrības, uzstājības.

MEŽĀZIS Brīvāk, atraisītāk jutīsies mājīgā atmosfērā. Ja vēlies baudīt draugu sabiedrību, droši aicini viņus viesos pie sevis. Saskarsmē ar mīļoto nekļūsti pārlieku nopietns, izrādi vairāk dzīvesprieka, bezrūpības.

ŪDENSVĪRS Vajadzēs pienācīgi atpūtināt nervus pēc saspringtās darba nedēļas. Zvaigznes iesaka atturēties no skaļiem sabiedriskiem pasākumiem un labāk dot priekšroku ģimeniskai relaksācijai.

ZIVIS Met malā ar darbu saistītās lietas, citus pienākumus un sāc baudīt dzīvi. Šis mirklis piemērots nelieliem izbraucieniem, brīvdabas pasākumiem. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, atsaucīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu