Video: Līvānos autovadītājs taranē privātmāju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Naktī uz piektdienu, 6. augustu, kādas Līvānu mājas saimnieku naktī pamodinājis skaļš troksnis. Izejot paskatīties, kas atgadījies, viņš atskārtis, ka mājas sienā "ielidojis" auto, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

30 gadus vecais "Chrysler" šoferis zaudējis kontroli pār spēkratu, nobraucis no ceļa, uztriecies sadales skapim un apstājies tikai pēc atduršanās pret kādas privātmājas sienu, tādējādi pamatīgi tika apskādēts gan viņa auto automašīnu, gan ēka, kas to apturēja.

Teju vienlaikus glābējiem zvanīja gan kaimiņos dzīvojošā sieviete, gan pats mājas saimnieks. Vīrietis, kuru avārija iztrūcināja no miega, sākotnēji domājis, ka varbūt nokritusi antena, un, tikai izejot ārā, sapratis bojājumu patiesos apmērus.

Aculiecinieki stāsta - neesot skaidrs, vai avārijas izraisītājs bijis reibumā, vai negadījumu izraisījusi kāda tehniska ķibele vai cilvēciska kļūda. Kaimiņiene pastāstīja, ka šoferis pats pēc avārijas bijis pamatīgi apjucis, kamēr citi ir pārliecināti - vienīgais izskaidrojums mājas taranēšanai var būt apreibinošas vielas.

Policijā ir uzsākta lietvedība, lai noskaidrotu negadījuma apstākļus, un pašlaik likumsargi gaida šofera asins analīžu rezultātus, lai noteiktu, vai vadītājs nav atradies kādas apreibinošas vielas ietekmē. "Degpunktā" rīcībā esošā informācija liecina, ka braucējs atteicies veikt pārbaudi uz vietas un izvēlējies nodot analīzes medicīnas iestādē.

Neatkarīgi no avārijas cēloņiem, gan šoferim, gan mājas saimniekam pamatīgi paveicies, jo ne viens, ne otrs nav cietuši un pat pirmā palīdzība nav bijusi nepieciešama.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu