Karsums veic rezultatīvu piespēli Maskavas derbijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, taču neglāba viņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak" no zaudējuma.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" Maskavas derbijā viesos ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas "Dinamo".

Karsums ar rezultatīvu piespēli atzīmējās piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Patriks Hērslijs vairākumā panāca 2:2. Šajā epizodē lieliski vārtu priekšā nospēlēja Daugaviņš. Tiesa, uzvaru svinēja mājinieki, papildlaika otrajā minūtē 3:2 panākot Jūso Hietanenam.

Karsums šajā duelī uz ledus pavadīja 15 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā uzvarēja visos trīs iemetienos, bloķēja vienu metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Tikmēr Daugaviņš 15 minūtēs un 48 sekundēs divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja divos no trim iemetieniem, bloķēja divus metienus un izprovocēja vienu pārkāpumu.

Uzvarētāju rindās Indrašis 12 minūšu un 34 sekunžu laikā veica vienu metienu pa vārtiem.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu