Foto: Krāšņais un karaliskais "Rīgas balles" viesu stils (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Sestdien, 7. septembrī, Rīgā norisinājās "Rīgas balle 2019". Šogad balles patronese Natālija Tumševica - Ērgle un viņas radošā komanda ir būtiski papildinājusi svinību programmu. Plašāka ir arī tās dalībnieku ģeogrāfija - balli apmeklēja viesi no Francijas, Anglijas, Šveices, Itālijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Igaunijas un daudzām citām valstīm.

Tāpat kā iepriekš, svētki notika izsmalcinātajās Melngalvju nama telpās, kur izmeklētu XVIII un XIX gs. klasisko skaņdarbu pavadībā balles viesi varēs izbaudīt cildeno Eiropas labākās sabiedrības rautu atmosfēru.

Līdztekus mazurkai, valsim, polonēzei un kontrdansam, pasākuma organizatori "Rīgas balles 2019" mākslinieciskā vadītāja, populārā pedagoga, režisora un horeogrāfa Tāļa Sila vadībā vakarā programmā ir iekļāvuši baletam veltītus priekšnesumus.

Balli atklāja Rīgas mērs Oļegs Burovs. Pēc tam viesus gaidīja jauno debitantu oficiālais iznāciens un pirmā deja. Debitantu pāri tika izvēlēti Latvijas lielākajās augstskolās, tos sagatavoja labākie sarīkojumu deju dejotāji un horeogrāfi. Kā ierasts, Rīgas ballē no debitantiem tika izvēlēts labākais pāris.

Vakaru vadīja impozantais Armands Simsons.

Foto: Viesu stils gada krāšņākajā pasākumā "Rīgas balle"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu