Rīgā notiks Tēva dienai veltīti pasākumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šodien Rīgā septīto gadu pēc kārtas norisināsies Tēva dienai veltīts festivāls un gājiens, informēja vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Gājiens sāksies plkst. 12 no Brīvības pieminekļa. Gājienu pavadīs Zemessardzes orķestris, kā arī orķestris no Spānijas.

Tēvu dienai veltītais festivāls notiks Vērmanes dārzā, kur gaidāma plaša programma, piemēram, Igaunijas zinātnes centra "Ahhaaa" šovs, kā arī izrāde "Smieklu sasaukšanās", kurā piedalīsies Renārs Kaupers, "Goran Gora" un grupa "Very cool people".

Akmentiņa-Smildziņa pavēstīja, ka Vērmanes dārza teritorijā dienas garumā varēs apmeklēt vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes, tostarp notiks mašīnu stumšanas sacensības, varēs piedzīvot brīvo kritienu, pagatavot tēvam dāvanu un veikt virkni citu aktivitāšu.

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" kā īpašu Tēva dienas tradīciju vēlas veidot ozolu dāvināšanu tētiem. "Svētkos ir ierasts ko dāvināt. Mēs vēlamies tētiem dāvināt ozolus - spēka un bagātības simbolu. Šo tradīciju sākām pērn, atsaucība bija ļoti liela, tāpēc to turpināsim un stiprināsim. Savukārt maijā, kad atzīmēsim Mātes dienu, vēlamies dāvināt egles. Tad nu būs ozoli tētiem un egles - mammām," stāstīja festivāla organizatore.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu