Jauna informācija par laupīšanu Igaunijā - ļaundaris devies uz Latviju kopā ar tuviniekiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Svētdien, 8. septembrī, aizdomās par bruņotu veikala aplaupīšanu Igaunijā, Hānjā, policija Latvijā aizturējusi 34 gadus vecu vīrieti. Jaunākā informācija liecina, ka pēc laupīšanas vīrietis savā auto iesēdināja tuviniekus un devās uz Latviju, vēsta "Postimees".

Svētdien kāds vīrietis ar ierocim līdzīgu priekšmetu esot draudējis veikala darbiniekam, un to aplaupījis. Lai vainīgo notvertu, policija uzsāka plašu operāciju, kurā tika meklēta neliels, sarkans divdurvju auto, visticamāk, "Renault Clio".

Pēcpusdienā ap plkst. 15.45 policija Latvijā aizturēja aprakstam atbilstošu auto un tā 34 gadus veco vadītāju. Mašīnā atradās arī viņa tuvinieki. Patlaban policijai neesot iemesla viņus turēt aizdomās par kopīgu laupīšanu. Likumsargi izmeklē notikušā apstākļus.

Laupīšanas laikā veikalā atradās divi pārdevēji un pircēja ar pieciem bērniem.

"Bērni izvēlējās saldējumu, mēs bijām pie letes, iedevu pārdevējam naudu, un tad veikalā ienāca cilvēks gāzmaskā, es pamanīju, ka viņam ir ierocis, bet uzreiz vēl nesapratu, ka situācija ir nopietna," pastāstīja bērnu māte. Situācijas bīstamību viņa sapratusi tikai tad, kad laupītājs pieprasījis naudu.

Uzbrukumā tika nolaupīti vairāki simti eiro, un par laimi neviens tajā necieta.

Aizdomās turamais nav paspējis iztērēt nolaupītos naudu, jo tika aizturēts netālu no Apes policijas iecirkņa, kas ir vien 50 kilometru attālumā no aplaupītā veikala.

Igaunijas likumsargi izteikuši pateicību par sadarbību vietējiem iedzīvotājiem, veikala darbiniekiem, kā arī Latvijas kolēģiem, kas ļāva uz karstām pēdām aizturēt aizdomās turamo.

Foto: Bruņota laupīšana Igaunijā

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu