"Latvija vienmēr tev palīdzēs!" Raimonds Pauls sveic Igoru Krutoju un komentē "Jaunā viļņa" ažiotāžu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijā populārajā šova "Привет, Андрей!" jaunākā sērija bija veltīja krievu komponista un producenta Igora Krutoja jubilejai. Ēterā savus novēlējuma vārdus teica vairākas šovbiznesa zvaigznes, tai skaitā latviešu komponists Raimonds Pauls.

“Igoru man ir ļoti viegli apsveikt un teikt labus vārdus. Es viņu ļoti cienu kā mūziķi, pianistu un komponistu. Viņš ir daudz sasniedzis,” sacīja Raimonds Pauls.

Maestro uzsvēra, ka viņš vienmēr ir gatavs atbalstīt Krutoju. “Ja tev ir grūti… Mēs-visa Latvija, vienmēr tev palīdzēsim!”

Paulam tika uzdots arī jautājums par “Jauno vilni”, jo, kā ziņots, pēdējā laikā presē izveidojusies ažiotāža starp Krutoju un latviešu mūziķi Laimu Vaikuli.

“Mēs nekad neesam skandalējuši…. Es uzskatu, ka “Jaunais vilnis” sasniedza savu kulmināciju un bija jāsāk domāt par kaut kādiem citiem variantiem.Tāpat kā jebkurš pasākums… Tas notika daudzus gadus, bet bija jāsāk domāt citādāk,” norādīja Pauls.

Igors Krutojs ir Raimonda Paula mazmeitas Monikas krusttēvs. Viņa studē Losandželosā, taču komponists uztur ar meiteni ciešus kontaktus.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu