Veids trenēsies kopā ar "Lakers", neizslēdzot iespēju atgriezties NBA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dveins Veids.
Dveins Veids. Foto: AFP/SCANPIX

Maiami "Heat" komandas leģenda Dveins Veids pieļauj iespēju, ka varētu atgriezties Nacionālājā basketbola asociācijā (NBA), ja kāds klubs izteiks vilinošu piedāvājumu.

37 gadus vecais Veids aizvadīja savu atvadu sezonu NBA, pavasarī liekot punktu profesionāļa gaitām. Viņš karjeru noslēdza "Heat" rindās, kur kopumā pavadīja 14 gadus. Vēl aizsargs spēlējis arī Čikāgas "Bulls" un Klīvlendas "Cavaliers".

ASV medijs NBC vēsta, ka Veids plāno pirmssezonā trenēties kopā ar Lebronu Džeimsu Losandželosas "Lakers" zālē. Iespējams, ka treniņi notikšot arī pirms "Lakers" komandas spēlēm sezonas laikā.

"Esmu beidzis karjeru, bet mans treneris mani uzturēs labā formā. Ja nu kas gadās. Nekad nesaki nekad. Noteikti mani redzēsiet laukumā pirms "Lakers" spēlēm, trenējoties ar Lebronu. Gribu būt apritē un iesaistīties," sacīja Veids.

Veids savas karjeras laikā trīs reizes izcīnīja NBA čempiona titulu, 2006.gadā tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, kā arī 13 reižu piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē.

ASV basketbola izlases sastāvā aizsargs izcīnīja bronzu 2004.gada vasaras olimpiskajās spēlēs Atēnās, bet 2008.gadā Pekinā kļuva par olimpisko čempionu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu