Andris Kivičs un Liene Skulme atzīmē 10 mēnešu kopā būšanu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārais pašmāju dziedātājs un TV personība Andris Kivičs ar līgavu Lieni Skulmi 9. septembrī atzīmē desmito mēnesi, kopš abi ir attiecībās, liecina Skulmes publiskotā informācija sociālajā vietnē "Instagram". 

Par kopā būšanas dienu sabiedrības dāma informēja "Instagram" īsajos stāstiņos, publiskojot fotogrāfiju no abu kopīgās maltītes un pievienojot tai sirsnīgu veltījumu mīļotajam. 

"Šodien mums paliek 10 mēneši, kopš esam kopā, kaut šķiet, ka visu mūžu esam kopā. Mīlu tevi," rakstīja Skulme. 

View this post on Instagram

Rock'n'roll brokastis??????????

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

"Laime ir būt kopā ik dienu, 24 stundas diennaktī. Nekad nevarēju iedomāties, ka mēs arīdzan kopā dziedāsim," citā ierakstā rakstīja Skulme. 

Abu zīmīgais datums ir uztetovēts arī uz abu mīlnieku delnām - tās rotā bezgalības zīme, kurā iekļauti vārdi “soulmate” (tulkojumā no angļu valodas - “dvēseļu radinieki”), iemīlēšanās datums (09.11.2018.), sirsniņa un iniciāļi. 

Tāpat Lienes plecu rotā kronis ar uzrakstu "His Queen" (viņa karaliene - lat.), kas veltīts skandalozajam mūziķim. 

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme uzsāka attiecības pērnā gada novembrī, laikā, kad mūziķis vēl bija precējies ar divu meitu mammu Madaru Kiviču. Andris un Madara joprojām nav oficiāli šķīruši savu laulību, lai gan mūziķis jau ir paspējis bildināt Skulmi. 

Andris ar Lieni pirms tam bija tikai nejauši satikušies dažādos pasākumos, taču 09.11.2018. simbolizē dienu pēc abu kopīgās tējas dzeršanas, kad abi saprata, ka ir viens otrā iemīlējušies un pirmo reizi skūpstījās. 

"Īsumā - iedzērām to tēju un viss! Pēc tam abi divas nedēļas neēdām. Tāpēc, ka iemīlējāmies! Tas tā stulbi viss skan, bet mums pašiem tas bija milzīgs pārsteigums. Es nedomāju, ka varu vēl iemīlēties dzīvē. Bet kaut ko šādu es neesmu piedzīvojis, teikšu godīgi," toreiz skaidroja Andris.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu