Efektīgā Jeļena mīlu tomēr nemeklē - viņa ir attiecībās ar turku vīrieti (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Saimnieks meklē sievu" efektīgākā dalībniece, plastisko operāciju cienītāja Jeļena, neskatoties uz to, ka piedalījās šovā, tomēr ir aizņemta. 

Kā liecina Jeļenas publiskotie foto vietnē "Instagram", viņa ir attiecībās ar kādu turku vīrieti. 

"Man nevajag, lai mani apbrīno vīrieši no visas pasaules. Pietiek ar vienu. Ar to, kuru pati izvēlējos," pie kāda kadra, kurā skūpsta noslēpumaino vīrieti, raksta Jeļena.

Tāpat sieviete vēsta, ka uzturas Antaljā, Turcijā. 

Uz jautājumu, vai viņu nemulsina musulmaņu tradīcijas, Jeļena atklāj: "Ir, protams, stipri reliģiozas ģimenes, kur vīrs pieprasa sievai nēsāt hidžābu un abaiju. Bet daudzi musulmaņu vīrieši atļauj sievai nepārklāt galvu. Galvenais, lai ķermenis nav pārāk atklāts."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? . . . #türkiye #turkish #turkey #antalya #love #aşk #aşkım

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Atgādinām, ka Jeļena plašāku skatītāju interesi šovā "Saimnieks meklē sievu" ieguva pēc tam, kad atklāja, ka sava izskata uzlabošanā ieguldījusi nepilnus 10 tūkstošus eiro.

Tāpat šī nav pirmā reize, kad Jeļena piedalās kādā iepazīšanās šovā. Iepriekš brunete cierējusi uz fotogrāfa Aleksandra Sokolova sirdi "STV Pirmā!" šovā "Plus/mīnus ĪSTAIS". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когда идёшь по дороге, которая ведёт к счастью, иногда нагибайся, и убирай с неё камни. Возможно, кто-нибудь пойдёт тем же путём .. А возможно, Ты пойдёшь чьим-то путём .. . . . #турция #анталия #clothing #turkey #antalya #fashionlady #glamour #glamorous #fashiongirls #millionaire #fashionlifestyle #fashionmodel #saintlaurent #luxurylifestyle #luxurylife #luxury #fashionstyle #fashionblogger #fashionlady #fashionable #ladyluxury #jewelry #luxurylady #outfit #yslbag #brilliant #bbloger #beautifulnature #beautyaddict #dressing #ysl

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu