It visam ir savs laiks! Astrologs Pāvels Globa atklāj katras Zodiaka zīmes veiksmīgo dienas laiku (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Slavenais Krievijas "zvaigžņu tulks" Pāvels Globa atklājis, kuri ir tie laika intervāli, kuros katrai Zodiaka zīmei visvairāk gaidāma veiksme iecerētajos darbos, vēsta portāls "Postimees".

Astrologs atklājis, ka gaisa stihijas pārstāvju - Dvīņu, Svaru un Ūdensvīru - veiksmīgākais dienas laiks ir intervāls starp 12 un 13. Astrologs tāpat minējis, ka šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem visprātīgāk būtu beigt savus darbus ap 22 vai 23 - tālākais laiks var galīgi nebūt produktīvs.

Uguns zīmēm - Auniem, Lauvām un Strēlniekiem - visveiksmīgākās un produktīvākās ir nakts stundas no pusnakts līdz pieciem no rīta. Tāpat labvēlīgs ir pats dienvidus - no 12 līdz 14 - šajā laikā viegli uzsākt dažādus projektus un darbus.

Pāvels Globa stāsta, ka ūdens zīmēm - Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm - tiek rekomendēts vairāk darboties no četriem līdz desmitiem no rīta, kā arī laika posmā no 21 līdz pusnaktij. Šis laiks ir labākais dažādu svarīgu jautājumu risināšanai un lēmumu pieņemšanai.

Savukārt zemes stihijas zīmju pārstāvjiem - Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem - labākā produktivitāte un darba spēja ir tieši pieņemtās darba dienas ietvaros - no astoņiem rītā līdz 18.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu