Pēc "Dom-2" kastinga Rīgā slavenākais Krievijas šova pāris jūsmo par Latviju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

5. septembrī Rīgā norisinājās Krievijas populārā TV šova “Dom-2” kastings. Uz to satikt nākamos šova pretendentus ieradās arī slavenākie tā dalībnieki – Marina Afrikantova un Romāns Kapakli.

Kā pēc atlases atzina kastinga vadītāji, tik liela mēroga kastingu viņi nav pieredzējuši ilgu laiku.

Uz atlasi ieradās 130 cilvēki un nākamajai kārtai tika ierakstīti pāris desmiti video pieteikumu. Starp interesentiem bija ne vien latvieši, bet arī cilvēki no Lietuvas un Igaunijas.

Afrikantova un Kapakli, kuri iepazinās šovā un pirms pāris mēnešiem arī apprecējās, ieradās Rīgā, lai palīdzētu veikt projekta pretendentu atlasi.

Kapakli preses relīzē bilda, ka viņam Rīga ir neticami patikusi. "Es dievinu savu dzimto Pēterburgu, un Rīga man kaut ko no tās atgādināja. Pats kastings norisinājās visaugstākajā līmenī, sen nebiju redzējis šādu gatavošanos. Tie bija kā īsti svētki. Rīga pārsteidza ar savu sirsnību: cilvēki mūs atpazina uz ielas un pēc standarta fotografēšanās procedūrām lūdza atļauju apskauties. Tas ir tik forši!"

Savam vīram piekrita arī Afrikantova. "Jā, Rīga ir pārsteidzoša pilsēta. Pasakainas mājas, ielu kafejnīcas, kurās var pasēdēt pie kafijas tases vai vīna glāzes un paskatīties uz garāmgājējiem - tā ir absolūti mana tēma! Es nemaz negribēju braukt prom, un esmu pārliecināta, ka mēs šeit vēl atgriezīsimies. Uz ielām, kā jau Roma teica, mūs burtiski apbēra ar apskāvieniem. Bija ļoti daudz cilvēku, kuri ieradās uz atlasi tikai mūsu dēļ, lai vienkārši satiktos un nofotografētos. Mammas ar bērniem un vecāka gadagājuma cilvēki - Rīgā mūs zina visi, bet šovu "Dom-2" mīl!" 

Afrikantovu pamatīgi saviļņoja arī Latvijas kūrortpilsēta Jūrmala, liecina viņas "Instagram" ieraksti. 

“Jūrmala – tas ir kaut kas neticams! Manas mīļās un pasakainās vasarnīcas pie Rīgas jūras līča. Apkārt priedes! Svaigs gaiss! Jūrmala joprojām man asociējas ar “Jauno vilni”," rakstīja sieviete.

Slavenais pāris arī aktīvi dalījās ar fotogrāfijām no Latvijā pavadītā laika, priecājoties par visu, ko valsts piedāvā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Роман Капаклы (@roman.kapa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Роман Капаклы (@roman.kapa) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu