Pilots pusceļā atgriež lidmašīnu lidostā pēc pasažieru kautiņa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Austrālijas lidsavienības "Qantas" lidmašīna, kas bija ceļā no Sidnejas uz Austrālijas galvaspilsētu Kanberu, pusceļā atgriezusies lidostā pasažieru uzvedības dēļ, ziņo portāls "The Independent".

Aculiecinieku stāstītais liecinot, ka lidojuma laikā strīds izcēlies starp diviem vīriešiem - vien no viņiem vēlējies, lai otrs izslēdz mobilo tālruni, ko vīrietis nav izdarījis. Pēc kārtējās piezīmes neapmierinātais pasažieris paņēmis blakussēdētāja tālruni un aizsviedis to, kam sekojis kautiņš.

» Kad galvā sakāpj asinis... Skandalozākie pašmāju sportistu kautiņi

Situācijā iejaukusies arī stjuarte, norādot, ka aizliegt pasažieriem lietot tālruņus lidojuma laikā ir daļa no viņas darba pienākumiem. Kašķis turpinājies līdz punktam, kurā pilots pa skaļruņiem paziņojis, ka atgriezīsies Sidnejā, lai izsēdinātu abus nemierniekus.

Pēc lidaparāta piezemēšanās abus nemiera cēlājus sagaidījusi vietējā policija, kas viņus eskortējusi no salona telpām. Pārējie pasažieri nogādāti galamērķī ar 25 minūšu nokavēšanos.

Līdzīgs incidents noticis šī gada martā kādā "Ryanair" lidojumā uz Kanāriju salām. Šajā gadījumā kautiņš izcēlies tādēļ, ka viens no tā dalībnieks izteicis nepatīkamus komentārus meitenei. Konfliktā iesaistītos pēc lidmašīnas nosēšanās tāpat sagaidījusi policija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu