"Apple" atsakās no trīs "iPhone" modeļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Apple" prezentē "iPhone 11"
"Apple" prezentē "iPhone 11" Foto: Reuters/EPA/AFP/ScanPix

Tehnoloģiju uzņēmums "Apple" tikko prezentējis savus jaunos produktus "iPhone", "iPad" un "Apple Watch" viedierīču sērijās un nu šķiet, ka firma dažus no saviem produktiem izvēlējusies atstāt pagātnē, vēsta portāls "Buisiness Insider".

Pašlaik jau ir iespējams iepriekšpārdošanā iegādāties tikko prezentēto "iPhone 11" sēriju, kurā ir trīs jauni viedtālruņi, kā arī septītās paaudzes "iPad" un "Apple Watch Series 5", taču no "Apple" interneta veikala pazuduši "iPhone XS" un "iPhone XS Max" modeļi, kuri tika izlaisti vien gadu atpakaļ.

"iPhone XR", kurš tika izlaists tajā pašā laikā, joprojām paliek pārdošanā. No veikala "plauktiem" pazudis arī "iPhone 7", kurš tika izlaists 2016. gadā. Ar jaunākajie no modeļiem aizvietoti arī "iPad" un "Apple Watch" sēriju produkti.

» Prezentēts jaunais iPhone 11

"Apple" līdzīgi rīkojās arī pagājušogad, kad izlaida "iPhone XS" un "iPhone XR" telefonus - tobrīd no "Apple Store" pazuda "iPhone 6S", "iPhone 6S Plus" un "iPhone SE" modeļi.

Jaunākās "iPhone" un "iPad" viedierīces būs pieejamas 30. septembrī, kamēr "Apple Watch Series 5" būs pieejams veikalos jau no 20. septembra. "Apple" 19. septembrī izlaidīs arī jaunu ierīču operētājsistēmu - "iOS 13".

» Internets, tehnoloģijas un revolūcija. Kādu nākotni paredzēja Stīvs Džobss pirms 30 gadiem?

Lai arī dotie modeļi vairs nav pieejami mājaslapā, tos, visticamāk, kādu laiku joprojām varēs iegādāties dažādos elektronikas preču veikalos.

Foto: Apple prezentē savu jaunāko produktu klāstu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu