Fitnesa skaistule Juta Valdmane publisko vaļsirdīgu stāstu par savu laulību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Neatvairāmā fitnesa skaistule Juta Valdmane sociālajos tīklos dalījās ar savām pārdomām un atklātu stāstu par savu laulību, dodot veiksmīgas laulības ieteikumus arī citiem. 

Vietnē "Instagram" Valdmane publiskoja fotogrāfiju, kurā pozē ar savu vīru Gintu. Pie tās viņa pierakstīja visai garu tekstu, kurā norādīja, ka laimīgas laulības veiksmes pamatā ir spēja piekāpties. 

"Īsumā par mūsu dzīvi laulībā? Tas ir - dažkārt darīt otra labā to, kas pašam īsti pat nepatīk. Gints dievina šausmenes. Es neciešu šausmu filmas, nu neciešu un viss. Skatos caur pirkstiem un ar nosvīdušām plaukstām, strauji pukstošu sirdi un ar vēlmi, kaut ātrāk tas viss beigtos. Un vīram ir tieši tāpat, bet viņam atkal nepatīk trakie amerikāņu kalniņi. Nepatīk, jo izkrata katru šūnu un neesot nekādu foršu sajūtu. Man atkal ļoti patīk.

Attiecībās nedrīksti būt egoists, un ne tikai tādā ziņā, ka nevari otram uzspiest to, ko viņš nevēlas, bet arī nevari liegt to prieku kaut ko izbaudīt kopā, kas otram patīk, jo daudzas lietas ir foršāk pieredzēt kopā. Tāpēc jāprot ziedoties otra priekam (ja vien tas neapdraud dzīvību un veselību). Tā nu mēs jau gadiem cīnāmies viens ar otru! Es eju uz tām sasodītajām šausmu filmām, un viņš piebiedrojas maniem trakajiem amerikāņu kalniņiem," rakstīja Valdmane. 

Komentāros cilvēki norādīja, ka Valdmane ļoti precīzi ir spējusi aprakstīt attiecības starp vīru un sievu, piekrītot katram viņas vārdam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu