Mančestras "City" Kompanī godinās ar statuju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vinsents Kompanī
Vinsents Kompanī Foto: Reuters/ScanPix

Futbola klubs Mančestras "City" savu ilggadējo kapteini Vensānu Kompanī godinās ar statuju, kas tiks novietota ārpusē pie kluba stadiona.

Kompanī pēc 11 gadu spēlēšanas "City" pēc aizvadītās sezonas klubu pameta, lai pievienotos Beļģijas komandai Briseles "Anderlecht", kurā viņš būs spēlējošais treneris.

Komanda spēlētāja vārdā nosaukusi arī ceļu, kas ved uz treniņbāzi.

"Ceļu, kas savieno jauniešu akadēmiju un pārējos kluba laukumus, nosaucām par "Vensāna Kompanī pusmēnesi". Savukārt ceļa norādē iekļauta mozaīka, kas attēlo spēlētāja vārtu svinēšanu 2012.gada Mančestras komandu derbijā," teikts kluba paziņojumā.

Bez Kompanī vārdā nosauktā ceļa "City" arī plāno izveidot statuju.

"Atklājot ceļu, komandas valdes loceklis Vensānam arī pastāstīja par plāniem uzbūvēt statuju, kas jau ir pasūtīta. Tā tiks izvietota ārpusē pie kluba stadiona, tādējādi godinot Kompanī sasniegumus "City" rindās," vēstīja paziņojums.

Mančestras klubs aizvadītajā sezonā kļuva par Anglijas čempioniem, bet pēc Kompanī aiziešanas tā arī nespēja sastāvu papildināt skaļiem uzvārdiem aizsardzības līnijā. Tāpat traumu guvis vēl viens aizsardzības balsts Eimeriks Laporte.

"City" šīs sezonas četrās spēlēs izcīnījusi trīs panākumus un tikai par diviem punktiem atpaliek no savas sīvākās konkurentes "Liverpool". Šīs sezonas piekto spēli "City" aizvadīs sestdien, viesojoties pie Norvičas "City".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu