Raivis Vidzis pirmo reizi kļuvis par tēti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

360TV sporta raidījuma "Hattrick" vadītājs un bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis pirmo reizi kļuvis par tēti, liecina viņa mīļotās sievietes Madaras sociālajos tīklos publicētā fotogrāfijā. 

Maija beigās kļuva zināms, ka Vidzis ir bildinājis mīļoto sievieti, skropstu pieaudzēšanas meistari Madaru. To, ka pāris ir bērniņa gaidībās, abiem izdevies veiksmīgi noslēpt. 

Par ģimenes pieaugumu Madara informēja sociālajos tīklos, publiskojot foto ar dēlu un atklājot, ka puisēns dzimis 10.09.2019. Rīgas dzemdību namā. Vidža atvases vārds gan pagaidām nav zināms. 

"Līdz šim es tiešām nezināju kas ir laime! Es ticu, ka katrs mazulītis izvēlas pats sev vecākus un es priecājos, ka Tu, dēliņ, izvēlējies tieši mūs. Lai arī daudzām mammām pēc dzemdībām nāk virsū panika, ka neko nevaram, bet es lepojos ar mūsu tēti, pat ļoti. Tā mīlestība no pirmā acu skatiena, kas var būt vel skaistāks. Tik ļoti mīlu savu ģimeni, aprakstā vēstīja Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara (@madara_ozola_) on

Pāris par savām attiecībām publiski paziņoja pērnā gada oktobrī. Šis ir Raivja Vidža pirmais bērns. 

Iepriekš Vidzis bija precējies ar Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas pasniedzēju Aleksandru Čupriku. Pāris pirmo reizi apprecējās 2010. gadā, bet pēc gadu ilgas laulības izšķīrās. 2014. gadā Raivis un Aleksandra mija gredzenus otro reizi, bet 2017. gada nogalē nolēma šķirties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara (@madara_ozola_) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu