Galvenajam pilotam nākas veikt nosēšanos vienatnē, jo pāriniekam sākusies panikas lēkme (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Lidmašīnas nosēšanās brīdī, aviokomopānijas "Easyjet" otrajam pilotam sākusies panikas lēkme. Gaisa kuģa galvenajam pilotam nācies nosēdināt lidmašīnu vienatnē, vēsta "The Mirror." 

Veiktajā izmeklēšanā noskaidrojies, ka dienu pirms notikušā Lielbritānijas aviokompānijas "EasyJet" piloti nav varējuši nosēdināt lidmašīnu Maljorkā ar pirmo reizi spēcīgā vēja dēļ. Pilotiem izdevās piezemēties tikai ar otro reizi.

Nākamajā dienā apkalpe tajā pašā sastāvā lidoja atpakaļ no Maljorkas uz Glāzgovu, kad bija sākusies nosēšanās fāze otrais pilots izjutis spēcīgu panikas lēkmi, kuras dēļ galvenajam pilotam nācās lidmašīnu nosēdināt vienatnē.

50 gadus vecajam pilotam izdevās veiksmīgi pabeigt lidojumu, izmantojot dispečera dienesta atbalstu. Kā stāsta pats komandieris, viņa pārinieks pirms lidojuma izskatījies ļoti nomākts un uztraukts, lai gan iepriekšējā dienā viss esot bijis kārtībā.

Pēc piezemēšanās pilotam, kurš cietis no panikas lēkmes, tika sniegta medicīniskā palīdzība. Vēlāk viņš atzinās, ka lidojumā uz Maljorku pirmo reizi saskāries ar spēcīgu vēju, kura dēļ nācies veikt papildus apli un tas viņu pamatīgi satraucis.

Jau tika ziņots, ka augustā Austrālijā kādam topošajam lidmašīnas pilotam izdevās veiksmīgi nosēdināt lidmašīnu pēc tam, kad viņa instruktors mācību lidojuma laikā zaudējis samaņu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu