"Ļaujiet man sērot par manu bērnu." Māte sabrūk pēc tam, kad Mančestrā tēvs iemet viņu dēlu upē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Māte pēc dzemdībām ar savu dēlu Zakariju
Māte pēc dzemdībām ar savu dēlu Zakariju Foto: Facebook/Neville Ebanks

Anglijā, Mančestrā zīdainis Zakarijs Benets bija tikai 11 mēnešus vecs, kad paša tēvs trešdien, 11. septembrī, viņu iemeta upē, vēsta raidsabiedrība BBC.

Zakarijs tika izvilkts no Irvelas upes Radklifā, Burijā, tieši pirms pulksten 16.30 pēc vietējā laika, taču bērniņš nomira slimnīcā. Zēna tēvs - 22 gadus vecais Zaks Benets-Eko ir arestēts aizdomās par slepkavību.

Bērna māte teikusi, ka viņas dēls ir "visa pasaule un vēl vairāk". Sievietes emocionālā ziņa, kas iepriekš tika ievietota viņas "Facebook" kontā, pauda satricinājumu un bēdās pēc puisīša nāves.

"Es šodien pazaudēju savu bērnu. Es esmu dzīva, kaut arī es vēlos, lai būtu mirusi. Ļaujiet man sērot par manu dēlu."

Mančestras pilsētas policija sacīja, ka šajā posmā nav skaidrs, kā zēns nonācis ūdenī, taču neapstiprinātos ziņojumos norādīts, ka viņš tika nomests no tilta.

Policisti mudināja ievērojamu skaitu liecinieku nākt klajā, īpaši tos, kuriem ir fotoattēli vai video.

"Mēs zinām, ka ir uzņemti attēli vai video no negadījuma, tāpēc es gribu lūgt cilvēkus sniegt tos izmeklēšanas grupai," lūdza policija.

Policija apstiprināja, ka bērniņš jau vairākas stundas iepriekš atradās šajā apgabalā, un lieciniekiem var būt informācija par apstākļiem, kas noveduši pie incidenta.

Kārtības sargi piebilda, ka tas ir "neticami traģiski", un pateicās tiem cilvēkiem, "kuri centās visu iespējamo, lai palīdzētu izglābt bērnu no upes".

"Saprotams, ka viņa ģimeni notikušais ir izpostījis," policisti piebilda. Pēcnāves pārbaude notiks piektdien, 13. septembrī.

Enzo Kabuderra, kurš strādā restorānā "Italia Mia" kaimiņos esošajā "Stand Lane", sacīja, ka ieradies, lai notikuma vietā izsauktu policijas un ātrās palīdzības darbiniekus.

"Man pašam ir mazbērni un domājot, ka kāds varētu kaut ko tādu izdarīt ... tas ir vienkārši šokējoši," viņš sacīja.

Mančestras ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve sacīja, ka ekipāžas "izglāba zīdaini, kurš pēc tam tika nodots Ziemeļrietumu ātrās palīdzības dienestam".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu