Marejs izmantos Šanhajas "Masters" turnīra "wild card"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: EPA/Scanpix

Bijušais pasaules ranga līderis Endijs Marejs turpina savu atgriešanos pēc savainojuma un nu jau pieņēmis Šanhajas "Masters" turnīra organizatoru speciālo ielūgumu, tādējādi piedaloties pēc mēneša paredzētajās sacensībās.

32 gadus vecais Marejs šogad pārcieta iegurņa operāciju, pēc kuras sākotnēji atgriezās vien dubultspēlēs, kurās ir mazāka slodze, bet nu jau kādu laiku viņš arī trenējas un pat aizvadījis vienspēļu mačus.

"Ar nepacietību gaidu, kad atkal varēšu atgriezties Šanhajā. Šajā turnīrā iepriekš man veicies ļoti labi," veiksmīgos startus atminējās Marejs. "Paldies organizatoriem par īpašo ielūgumu. Priecājos, ka varu turpināt atgūt savu formu un aizvadīt vēl kādu maču Ķīnā."

Marejs ir trīs "Grand Slam" titulu īpašnieks, bet tikpat reizes viņam arī izdevies triumfēt Šanhajā.

"Viņš pēdējos mēnešos fiziski daudz kam gājis cauri, tāpēc esam gandarīti redzēt viņu darām lietas, kas Marejam sagādā baudu," teica turnīra direktors Maikls Levano.

Tenisists gan mazāk nekā mēnesi atpakaļ pieņēma lēmumu aizvadīt dažus "Challenger" raudzes turnīrus, no kuriem pēdējā viņš iekļuva sešpadsmitdaļfinālā. Lielbritānijas tenisists šobrīd pasaules rangā ieņem vien 415.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu