Tērners neapmierināts ar citu izlašu attieksmi pret ASV (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mailzs Tērners.
Mailzs Tērners. Foto: EPA/Scanpix

ASV basketbola izlases līderis Ķīnā notiekošajā Pasaules kausā sūdzējies par saņemot necieņu no citu valstsvienību spēlētājiem.

Serbijas vīriešu basketbola izlase ceturtdien Pasaules kausa pusfinālā par 5.-8.vietu divu grandu duelī ar rezultātu 94:89 pārspēja ASV. Savukārt ceturtdaļfināla spēlē titulētā ASV izlase ar rezultātu 79:89 piekāpās Francijai.

Pēc diviem pārsteidzošiem zaudējumiem savu komandu aizstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Indianas "Pacers" spēlētājs Mailzs Tērners.

"Mūsu sniegums nebija gana labs, taču neviens par to nepārdzīvo vairāk par mums, tāpēc es atsakos pieņemt to nosodījumu, kas nāk pār mums. Neviens nav tiesīgs apšaubīt mūsu mīlestību pret spēli un garu, kas ir mūsos," savā "Twitter" profilā rakstīja spēlētājs.

"Necieniet mūs, treneru kolektīvu vai visu ASV basketbolu, bet cieniet basketbolu, kas ir starptautiska mēroga spēle. Visas šīs izlases ir ļoti talantīgas,"

piebilda Tērners, kurš arī neslēpa, ka viņa komandas biedri drīzāk būtu pelnījuši cieņu, jo iepriekš tika ieguldīts smags darbs, lai pārstāvētu savu valsti. 

Basketbolists šajā sakarā arī minēja visiem zināmo situāciju, kad pirms katra Pasaules kausa ASV izlasei atsaka vairāki vadošie NBA spēlētāji.

"Mēs bijām vienīgie, kas spēra soli uz priekšu, nevis atpakaļ kā to izdarīja citi. Mums izdevās izcīnīt olimpisko ceļazīmi," neapmierinātību neslēpa basketbolists.

ASV basketbolisti sestdien aizvadīs spēli pret Poliju par septīto vietu, kas ir visu laiku sliktākais amerikāņu sasniegums Pasaules kausā, bet trešdien ceturtdaļfinālā piedzīvotais zaudējums Francijai, pārtrauca ASV izlases 13 gadus ilgušo uzvaras sēriju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu