Ieva Florence savā medusmēnesī izjutusi dabas spēka bīstamību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieru pāris Ieva Florence un Oskars Vīksne 9. augustā mija gredzenus, taču pavisam nesen devās kāzu ceļojumā uz gleznaino Islandi. Tur Florence tiešākajā vārda nozīmē varējusi izbaudīt dabas spēku. 

Aktrise savā "Instagram" profilā dalījās ar kadru, kurā peldkostīmā stāv pie Skogafoss ūdenskrituma. Fotogrāfijai viņa pievienoja emocijas par pieredzēto. 

"Skogafoss ūdenskritums- šī ne tikai bija pirmā reize, kad savā dzīvē baudīju ūdenskrituma spēku, bet arī pirmā reize, kad spēcīgi sevī jutu, ka vēlos smelties šo enerģiju viens pret viens, stājoties pretī kam varenam.

Pirmais mirklis - elpa aizrāvās, ķermenis no lielā vēja un ūdens ātruma nesaprata kā rīkoties, prāts lidoja un es izjutu dabas spēka vareno bīstamību.

Smalka robeža, lai ko tādu izjustu ilgāk un paliktu bez kādām sekām... Gribas pielietot vārdu - vētra, kas Tevi paņem uz mirkli un nelaiž vaļā.

Es iemērcu kājas un rokas ūdenskrituma "the eye"... Ledus aukstums un bezgala pilns skābekļa ūdens nonāca manās dzīslās... Apreibu un domāju, vai tas no aukstuma vai iekšējais adrenalīns ir sācis darboties?! Jā, abi divi!

Daba ir pielūdzama. To varam skatīt, elpot, piedzīvot, bet būt, tas nozīmētu izšķīst miljardiem daļiņās... Šie mirkļi ir vienreizēji. Paldies dienai un dabai.

P. S. Bez iepriekšējas ķermeņa sagatavošanas ļoti bīstami," rakstīja Florence. 

Iespaidīgo fotogrāfiju uzņēmis viņas vīrs Oskars. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Florence - Vīksne (@ieva_florence) on

Atgādinām, ka pāris uzsāka attiecības studiju laikā, un saderinājās pērnā gada vasarā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu