"Šis vairs nav 1992. gads!" Braients par ASV izlases izgāšanos PK finālturnīrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

ASV basketbola valstsvienība ir aizvadījusi ļoti neveiksmīgu Pasaules kausa izcīņu, piedzīvojot divus zaudējumus pēc kārtas un finišējot ne augstāk par 7. vietu. Preses konferencē savu viedokli par ASV izlasi sniedza arī Pasaules čempionāta vēstnesis Kobe Braients, vēsta "Eurohoops".

Braientam tika vaicāts vai tuvākajos gados ir gaidāma vēl viena ASV izlases atdzimšana, līdzīgi kā tas notika 2008. gadā, kad ar pašu Braientu un citām NBA lielākajām zvaigznēm sastāvā tika izcīnīta Olimpiskā zelta medaļa, tādējādi reabilitējoties par neveiksmīgo sniegumu iepriekšējos turnīros. Slavenais basketbolists atbildēja, atsaucot atmiņā savas spēlētāja gaitas. 

"Vai uz Pasaules kausu mēs aizsūtījām iespējami labāko komandu? 2008. gada Olimpiskajā komandā, mēs finālā Spāniju uzvarējām tikai ar lieliski aizvadītu ceturto ceturtdaļu. Pat, ja ASV izlase izliek laukumā iespējami labāko sastāvu, spēles nebūs nekāda pastaiga. Šis vairs nav 1992. gads."

"Pārējās Pasaules izlases ir mūs panākušas un tā tas ir bijis jau kādu laiku. Šobrīd situācija ir tāda, ka ASV izlase var spēles uzvarēt, tajā pašā laikā ir jārēķinās arī ar zaudējumiem. Šodien Pasaulē tiek spēlēts augsta līmeņa basketbols."

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka ASV ceturtdaļfinālā piedzīvoja šokējošu zaudējumu pret Francijas izlasi ar rezultātu 79-89, tādējādi izstājoties no cīņas par medaļām. Amerikāņus zaudējums piemeklēja arī nākošajā spēlē, kad ar rezultātu 89-94 nācās atzīt Serbijas izlases pārākumu. Turnīru ASV izlase noslēgs ar spēli par 7. vietu pret Poliju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu