Vīrietis Igaunijā iegādājas burgerus 1350 eiro vērtībā un izdāļā tos garāmgājējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda Tartu pilsētas tirdzniecības centra ātrās ēdināšanas restorāna darbiniekus pagājušajā nedēļā pārsteidzis viena jaunieša pasūtījums - 1000 burgeri, kuru kopējā vērtība bijusi 1350 eiro, vēsta portāls "Postimees".

Baisi pat iedomāties, kāds haoss sākās virtuvē, kad kāds vīrietis pusdienlaikā iegājis parastā "McDonald's" zīmola restorānā un pasūtījis 500 hamburgerus ar sieru un 500 hamburgerus ar vistas gaļu.

» No 1. jūlija varēs ziedot pārtiku ar beigušos derīguma termiņu

Sākotnēji pasūtījuma pieņēmējs nav ticējis jaunieša teiktajam, domājot, ka tas ir joks, taču tad visa restorāna komanda ir ķērusies pie darba.

Pasūtījuma izpildei bijušas nepieciešamas veselas trīs stundas. Jaunietis pēc pasūtījuma saņemšanas devies uz Tartu rātslaukumu, kur burgerus izdāļājis garāmgājējiem. Lai arī cilvēki sākotnēji esot kautrējušies pieņemt šo dāvanu, pēc kāda laika viss uzkodu kalns ir ticis apēsts.

Šī rīcība izpelnījusies lielu atzinību Igaunijas sociālo tīklu vidē un aizkustinājusi populāros reperus "5miinust", kuri labdarim uzdāvinājuši VIP biļetes uz savu koncertu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu