Fjūrijam pārsista uzacs netraucē uzvarēt zviedru Vallīnu

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvara bokseris Taisons Fjūrijs sestdien Lasvegasā uzvarēja zviedru Oto Vallīnu.

Fjūrijam trešajā raundā tika pamatīgi pārsista uzacs, taču tas neliedza viņam turpināt cīņu. Duelis noslēdzās pēc 12.raunda, tiesnešiem Fjūrijam piešķirot uzvaru ar 116:112, 117:111 un 118:110.

Šajā cīņā netika dalītas čempionu jostas.

Brits karjerā uzvarējis 29 no 30 cīņām, 20 dueļus beidzot ar nokautu. Viņa kontā ir arī viens neizšķirts. 

Tikmēr Vallīns sestdien cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Pirms tam viņš bija uzvarējis visās 20 cīņās, 12 no tām noslēdzot ar nokautu. Aprīlī viņš cīnījās ar amerikāni Niku Kisneru, taču duelis palika bez rezultāta, jo abi bokseri sasitās ar galvām, kā rezultātu pretinieks guva nopietnu savainojumu.

Pērn janvārī Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņu vakara ietvaros Vallīns cīnījās "Arēnā Rīga", ar nokautu uzvarot bosnieti Srdžanu Govedaricu.

Fjūrija un Deontaja Vaildera duelis decembrī noslēdzās neizšķirti, tādējādi amerikānim izdevās saglabāt savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Brits nākamgad vēlas cīnīties ar Vailderu.

Tikmēr Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) smagsvaru čempiona jostas pieder meksikānim Endijam Ruisam junioram, kurš šovasar negaidīti uzveica britu Entoniju Džošua. Pirms tikšanās ar Fjūriju, Vailders vēlas dueli ar Ruisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu