Rīgas "Dinamo" atgriežas mājās un lūkos pārtraukt zaudējumu sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā tiksies ar Habarovskas "Amur" vienību.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam TV6.

Rīdzinieki sezonu sāka ar divām uzvarām, bet aizvadīja ļoti neveiksmīgu pirmo izbraukumu, kurā zaudēja trīs spēlēs un iekrāja vārtu attiecību 3:16. Sezonas pirmajās piecās spēlēs Latvijas hokejisti vārtus nav guvuši, izceļoties tikai leģionāriem.

Tiesa, "Amur" spēlē vēl neveiksmīgāk, jo visās sešās spēlēs piedzīvojusi zaudējumus, tiekot tikai pie viena punkta, kas dod pēdējo vietu līgā.

Trešdien "Dinamo" savā laukumā tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv", bet trīs dienas vēlāk uzsāks sezonas otro izbraukumu.

Rīdzinieki iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā Rietumu konferencē bija devītie, kamēr "Amur" bija pēdējā, 13., Austrumos un līgā ieņēma trešo vietu no beigām.

"Dinamo" ar "Amur" KHL čempionātā ir tikusies 27 reizes un uzvarējusi 14 cīņās, tikai vienā no tām negūstot virsroku pamatlaikā. Iepriekšējā sezonā abos mačos uzvarēja Habarovskas hokejisti.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu