Ko iegādāties pirms mazulīša ierašanās ģimenē?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Mazuļa ienākšana ģimenē noteikti ir emocijām bagāts un nedaudz satraucošs notikums. Turklāt, pirms bērniņa atnākšanas, topošajiem vecākiem noteikti nākas parūpēties par dažādu lietu iegādi un mājokļa sagatavošanu. Dažādi speciālisti, draugi, radinieki un citi vecāki noteikti nāks talkā ar saviem ieteikumiem un pieredzi saistībā ar to, ko būtu nepieciešams pirkt jaunajiem vecākiem. Tomēr, lai cik specifisks un individuāls būtu katras ģimenes iepirkumu saraksts, pirms mazuļa ienākšanas šajā pasaulē, dažas konkrētas lietas būs nepieciešamas ikkatrā ģimenē.

Turpinājumā aplūkosim, kādas preces ir svarīgi iegādāties, sagaidot mazuli.

Bērnu gultiņa vai šūpulītis

Protams, ikvienās mājās, kurās gaidāms mazulis, būs nepieciešama bērnu gultiņa vai šūpulītis. Dažādi eksperti iesaka izvēlēties tieši koka gultiņas, jo koks ir dabīgs materiāls, tādēļ tiek uzskatīts, ka tas ir labāks veselībai.

Koksne nesatur ķimikālijas, tādējādi var pasargāt jūsu bērnu no elpceļu slimībām. Kokam piemīt arī laba izturība, un tas ir viegli kopjams. Izvēloties gultiņu vai šūpulīti, noteikti padomājiet arī par tā izmēru un funkcionalitāti. Mazulis aug ātri, līdz ar to, iegādājoties mazu šūpulīti, tā lietošanas laiks būs samērā īss. Pārliecinieties, ka prece ir droša, iepazīstoties ar materiālu sastāvu.

Bērnu ratiņi

Bērnu ratiņi ir vēl viena pirmās nepieciešamības lieta, bez kuras jauno māmiņu un tētu ikdiena nebūs iedomājama. Plaša bērnu ratiņu izvēle atrodama interneta veikalā 220.lv. 220.lv piedāvā sporta tipa, lietussarga tipa, pastaigu, universālos un pat ratus dvīņiem.

Iepērkoties interneta veikalā 220.lv, varat ērti iepazīties ar ratu detalizētu aprakstu. Veikala piedāvājuma klāstā pieejami rati ar vairākām atzveltnes pozīcijām, kas nodrošinās ērtu un veselīgu miedziņu jūsu mazulim. Svarīga labu ratiņu īpašība ir to riteņu amortizācija un manevrējamība. 220.lv piedāvā ratus ar amortizatoriem, kā arī riteņu bremzēm.

Ja jums būs nepieciešams ratus pārnēsāt, pārliecinieties, ka tie nav pārlieku smagi. Lai varētu doties pastaigās ar mazuli dažādos laika apstākļos, pārbaudiet, ka ratos ir iekļauta lietus aizsardzība.

Interneta veikals 220.lv piedāvā kvalitatīvus ratus dažādām gaumēm un dažādam maciņa biezumam. Turklāt, iegādājoties preci, varēsiet noformēt līzingu, kas jums, plānojot ģimeni, var būt nozīmīgs finansiālais atvieglojums.

Bērnu higiēnas preces un kopšanas līdzekļi

Noteikti parūpējieties, lai pirms mazuļa ienākšanas ģimenē esat nodrošināti ar bērnu higiēnas precēm un kopšanas līdzekļiem. Bērnam nepieciešami būs ne tikai pamperi, bet arī mitrās salvetes, bērnu ziepītes vai šampūns un kopjošs krēms, eļļiņa vai losjons. Mazuļa āda ir īpaši maiga un jutīga, tāpēc mēdz iekaist.

Noskaidrojiet, kuru ražotāju produkcija speciālizējas bērnu higiēnas un kopšanas līdzekļu ražošanā, tomēr atcerieties, ka katra mazuļa āda uz specifisku ražotāju produkciju var reaģēt savādāk, tāpēc nepaļaujieties tikai uz produkta atpazīstamību un ieteikumiem. Pazīstamāki bērnu higiēnas preču ražotāji ir Johnson’s Baby, Babydream, Bubchen. Arī Latvijas ražotāji Dzintars un Seal piedāvā produktus, kuri paredzēti tieši bērnu ādai.

Bērnu auto sēdeklītis

Ja esat autovadītājs, noteikti padomājiet par auto sēdeklīti jūsu atvasei. Šī lieta būs nepieciešama jau vedot mazulīti mājās no slimnīcas, kā arī jūsu turpmākajos ģimenes izbraucienos. Auto sēdeklītis, kas paredzēts zīdainim noteikti atšķirsies no auto sēdeklīša, kas domāts vecākam bērnam, tāpēc pirms tā iegādes noteikti konsultējaties ar pārdevēju vai ražotāju.

Ja iepērkaties internetā, iepazīstieties ar preces specifisko aprakstu. Tajā būs norādīts, kāda vecuma bērnam ražotājs preci paredzējis.

Bērnu rotaļlietas

Bērnu rotaļlietas palīdz mazulim apgūt pasauli, attīstīties un veiksmīgi apgūt motorās funkcijas. Rotaļlietas interneta veikalā 200.lv ir plašā sortimentā kā mazuļiem, tā arī vecākiem bērniem. Plašā piedāvājuma klāstā šajā veikalā atroadamas gan koka rotaļlietas, gan puzles un zīmēšanas tāfeles. Muzikālās rotaļlietas noderēs jūsu bērniņa audiālās maņas attīstīšanai.

Savam mazulim varat iegādīties košu, muzikālu karuseli, ko piestiprināt pie gultas vai ratiem. Košļājamās rotaļas noderēs laikā, kad sāks šķilties mazuļa pirmie zobiņi. Veikalā 220.lv varat iegādāties košļājamus grabuļus, pīlēnus, lācīšus un dažādus citus iepriecinošus draugus. Pieejamas arī vannas rotaļlietas - pīlēni, jūras dzīvnieki un pat robotastoņkājis.

Vecākus bērnus iepriecinās muzikālie instrumenti - koka flauta, koka ģitāra vai ksilofons, kā arī mašīnas, leļļu mājas, spēļu virtuvītes un citas. Rotaļlietas veikalā 220.lv noderēs ne tikai meklējot labāko jūsu mazulim, bet arī meklējot dāvanas kāda cita mazās sirds iepriecināšanai.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu