Piektdienas horoskops: 20. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 20. septembrim.

AUNS Esi vērīgāks ar dotajiem solījumiem, ja tos nespēsi īstenot, vari iemantot sev sliktu slavu. Ikdienas darbos strikti turies pie izstrādātās darba kārtības. Brīvajā laikā droši ļaujies savam hobijam.

VĒRSIS Nesaskaņas materiālajos jautājumos, var jūtami iedragāt attiecības ar tuviniekiem. Lai izvairītos no nepatīkamiem strīdiem, šoreiz piekāpies mīļa miera labad! Vakars sola jautru, bezrūpīgu atpūtu.

DVĪŅI Izsakies tikai par tām lietām, kuras patiesi pārzini un atturies no asām diskusijām, jo tās var novest pie neprognozējamām sekām. Zvaigznes kopsummā būs labvēlīgākas radošiem aizsākumiem.

VĒZIS Jo skaidrāk apzināsies, ko vēlies no dzīves, jo ātrāk kāroto sasniegsi. Nesteidzies ar secinājumiem jautājumos, kuri skar nekustamo īpašumu, mantojumu. Saskarsmē ar atvasītēm valdīs sapratne.

LAUVA Problēmas var sagādāt nepārdomāta rīcība, neattaisnots risks. Neļauj vaļu savai ugunīgajai dabai, līdz ko runa ir par naudu, iespējamām parādsaistībām. Attiecībās ar otro pusīti kaislības gan neskādēs.

JAUNAVA Tavos profesionālajos plānos var nākties iesaistīt, kādu no radinieku loka. Sadarbība ar tuvo cilvēku, var izrādīties daudz ražīgāka nekā sākotnēji domāji. Diena nav piemērota ārzemju braucieniem.

SVARI Mīlas dzīvē tev šobrīd nekādi nebūs garlaicīgi. To pavisam spilgti izjutīsi Svari, kuri nesen uzsākuši kopdzīvi un nu ir jāsāk “pierīvēties” viens otram. Darba lietās viss pamazām ritēs savu gaitu.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem, valsts iestāžu apmeklējuma. Savukārt, pēcpusdiena nav atbilstošākais mirklis, lai veiktu pārrunas ar augstākstāvošajiem.

STRĒLNIEKS Zvaigznes iesaka pārāk neafišēt jauniegūtās lietišķās attiecības. Labāk visu darīt tā klusām, mierīgi, liekus acu skatienus nepiesaistot. Ģimenes dzīvē var uzjundīties jaunas kaislības.

MEŽĀZIS Izteiktā pienākuma apziņa liks iesāktās lietas paveikt nevainojami. Pielūko vienīgi, lai nesāc palikt pārlieku prasīgs pret sevi, jo tā ātri vien vari iedzīvoties pārslodzē, kā arī mazvērtības kompleksā.

ŪDENSVĪRS Pieaugs vēlme rīkoties pēc iespējas brīvāk, neatkarīgāk, individuālāk. Ja esošā darba vieta šādu iespēju sniegs, tad uzrādīsi patiesi labus rezultātus. Privātajā sfērā atturies no nevajadzīga kategoriskuma.

ZIVIS Vairāk rūpējies par savu veselību, jo tā ir tavas labsajūtas galvenā ķīla. Ja esi gatavs, droši vari uzsākt apmeklēt sporta klubu, baseinu. Attiecībās ar mājiniekiem esi nedaudz stingrāks savā nostājā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu