Jauni apvainojumi un atklāsmes. Anna Sedokova esot gatava tiesāties ar Jāņa Timmas sievu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma izšķīrās no sievas un dēla mātes Sanas Timmas, lai, kā liecina baumas, būtu kopā ar Krievijas mūziķi Annu Sedokovu. Šķiršanās skandāls pārauga īstā drāmā, tādēļ Sedokova tagad ir gatava ar Sanu pat tiesāties.

Nesen Sana esot sniegusi interviju Krievijas medijiem, atklājot detaļas par to, kā vīrs ir pret viņu izturējies, kad iepazinis Annu Sedokovu. Sieviete esot norādījusi, ka Jānis piespiedis viņu dzīvot ārkārtīgā stresā, kā dēļ viņa zaudējusi piecus kilogramus, lai gan arī pirms tam bijusi slaida.

"Tas lika man iziet cauri ellei. Kad uzzināju par viņu romānu, es gandrīz sajuku prātā! Jā, mums arī iepriekš viss nebija gludi, nolēmām padzīvot atsevišķi, bet ne šķirties – tomēr deviņi gadi kopā, dēls tikko piedzimis… Un vasarā, kad mēs centāmies glābt ģimeni, viņa pat sezonas beigās nelaida Jāni mājās. Sedokova visu laiku bija starp mums. Un vēl viņa uzvelk Jāņa kreklus, ieraksta tajos storijus… Tas mani tracina!" Krievijas mediji citē Sanas vēstīto.

Sportista sieva esot atklājusi, ka viņš ir nobloķējis visas Sanas kartes, lai panāktu drīzāku šķiršanos. Tieši Sedokovas dēļ Jānis bija sācis necienīt Sanu, sarunājot viņai visādas rupjības. 

Savukārt nu jau izdzēstā "Instagram" ierakstā Sana nosauca Krievijas mūziķi par "kuc*".

Sedokova gan izlēma neatbildēt uz aizvainotās Sanas vārdiem, tomēr 13. septembrī nāca klajā ar paziņojumu, ka patiesība ir Jāņa pusē, un viņš ir “labsirdīgākais cilvēks”, kādu viņa ir satikusi.

Intervijā Krievijas izdevumam "People Talk" Sedokova paziņoja, ka konfliktā ir gatava iesaistīt pat juristus.

"Es nevienam neļaušu apvainot ne mani, ne manu ģimeni. Un es būšu spiesta aizstāvēties tiesā, lai no šī brīža neviens neiedomātos uz mani izliet dubļus," norādīja mūziķe.

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu