Kādas ir katras Zodiaka zīmes neveiksmīgās nedēļas dienas? Atbild slavenais astrologs Pāvels Globa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Nav nepieciešami plaši pētījumi, lai saprastu, ka cilvēki piektdienās, piemēram, jūtas labāk par pirmdienām. Astrologs Pāvels Globa gan atklājis, ka katrai Zodiaka zīmei ir sava diena, kurā tās pārstāvjiem parasti īpaši neveicas.

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvju neveiksmīgākā diena ir piektdiena. Astrologs Auniem šajā dienā iesaka atpūsties un nekalt svarīgus plānus.

Vērsis

Zemes stihijas pārstāvju Vēršu neveiksmīgākās dienas ir otrdienas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji šajās dienās vairāk iesaistās konfliktos un izjūt emocionālu spriedzi. Vēršiem otrdienās būtu jāizvairās no nozīmīgām sapulcēm vai tikšanās reizēm.

Dvīņi

Komunikablo Dvīņu neveiksmīgākā diena ir pirmdiena. Globa šajās dienās šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka nerisināt problēmas, bet gan nodoties mierīgai analīzei.

Vēzis

Pāvels Globa atklāj, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nav vienas neveiksmīgās dienas, taču viņiem ir iespējama pastiprināta trauksme tad, kad Mēness maina savu formu.

Lauva

Šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvju neveiksmīgākā diena ir sestdiena. Astrologs vēsta, ka šajā dienā Lauvas mēdz izrādīt sava rakstura nepatīkamākās puses un iesaka šajā dienā neieplānot neko svarīgu, lai nesabojātu savu reputāciju.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji kļūst īpaši agresīvi mēneša pēdējās dienās. Viņiem, gluži tāpat kā Vēžiem, īsti nav vienas neveiksmīgas nedēļas dienas. Pāvels Globa šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka mēneša beigas veltīt kārtīgai atpūtai.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju nelabvēlīgākā diena ir otrdiena - viņi šajā dienā ir īpaši aizkaitināmi un dažkārt kļūst pat agresīvi. Astrologs Svariem šajā dienā iesaka nenodoties pārlieku straujiem lēmumiem.

Skorpions

Šīs ūdens stihijas pārstāvju dzīvēs neveiksmīgākās ir piektdienas. Šajās dienās kaislīgie Skorpioni var neapdomīgi uzsākt strīdus, kas var atstāt paliekošas sekas. Globa brīdina - šajās dienās plānot ko svarīgu būtu neprāts.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji visbiežāk nespēku jūt tieši trešdienās, kad viņiem arī ir īpaši nervozs garastāvoklis, kas var izprovocēt nevajadzīgus strīdus.

Mežāzis

Zem Mežāža zīmes dzimušie lielākajās likstās var nokļūt ceturtdienās. Astrologs iesaka šajā nedēļas dienā atturēties no nozīmīgu lēmumu pieņemšanas.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju neveiksmīgākā diena ir svētdiena - šajā nedēļas dienā parasti dzīvespriecīgie un uz piedzīvojumiem kārie Ūdensvīri kļūst viegli aizkaitināmi un var padoties skumjām.

Zivis

Jūtīgajiem Zivs zīmes pārstāvjiem vissmagāk ir piektdienās. Pāvels Globa vēsta, ka šajā dienā zem šī zvaigznāja dzimušajiem iespējami konflikti ar tuviniekiem un iespējams nepatīkams garastāvoklis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu