Kuram skanīgāk? Indijā tiek rīkotas purkšķināšanas sacensības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Kad runa ir par konkursu rīkošanu, cilvēki visā pasaulē mēdz nākt klajā ar visdīvainākajām idejām. Jaunākais pierādījums tam ir purkšķināšanas konkurss “What The Fart”, kas notiks Suratā, Indijā.

Neparastais konkurss notiks 22. septembrī un tā galvenais mērķis likt konkursantiem skaļi purkšķināt. Pārbaudījumā tikšot vērtēts, kuram sanāks visskaļāk, ilgāk un melodiskāk palaist gāzi.

Konkurss ir 48 gadus vecā Bolivudas dziedātāja Jatina Sangoi ideja. “Es nopirdos kino, kad ar ģimeni skatījos filmu, un viens no viņiem smējās un teica, ka ja tiktu rīkots purkšķināšanas konkurss, es būtu tajā uzvarējis. Tad es sapratu, ka tikmēr, kamēr purkšķināšanas konkursi notiek tādās valstīs kā Ķīnā, Lielbritānijā un ASV, tiekot rīkotiem par pasaules kausiem, Indijā nekas tāds nav pieejams.”

“Es gribu normalizēt purkšķināšanas procesu. Pat pirms 20-25 gadiem cilvēki mēdza brīvi laist gāzes, taču tagad visi ir kļuvusi tik izsmalcināti un uzskata to par rupju rīcību, nosoda, ja tas tiek darīts publiski, taču pat ārsti jums pateiks, ka purkšķināšana ir viena no veselīgākajām ķermeņa funkcijām,” bilda Sangoi.

Pēc konkursa rīkotāja vārdiem, dalībniekiem, kuriem izdosies vismuzikālākais purkšķis, tiks pasniegta trofeja un naudas balva. Konkursa žūrijā būs stand-up komiķi un ārsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu