Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ja būsi pareizi saplānojis darba dienu, uzvaras lauri būs tavās rokās. Savukārt, ja nolemsi lietas palaist pašplūsmā, ātri vien par to nožēlosi, Vakarā tavu namu var apciemot negaidīti, taču patīkami viesi.

VĒRSIS Tava profesionālā ikdiena var kļūt straujāka, taču vienlaikus arī daudz interesantāka. Ja tu esi no tiem Vēršiem, kuriem patīk jauni izaicinājumi, nemitīga iemaņu atsvaidzināšana, tad tev smaida veiksme!

DVĪŅI Šodien nepieciešamības gadījumā vari doties kārtot lietas valsts iestādēs, cilāt juridiskos jautājumus. Savukārt, radošās ieceres labāk atliec uz citu dienu. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku būsi patiesi kaislīgs.

VĒZIS Finansiālie panākumi vai satricinājumi jūtami ietekmēs tavu omu. Taču emocijas tikai traucēs pieņemt tālākus racionālus lēmumus. Tāpēc lietās, kuras skar naudu, esi nesteidzīgs un apdomīgs!

LAUVA Esi savaldīgs, korekts un tolerants. Šodien patiesi nav īstais brīdis, lai sprēgātu ar kritiskām piezīmēm, meklētu taisnību, saskarsmē ar augstākstāvošajiem. Svarīgākās lietas ieplāno dienas pirmajā pusē.

JAUNAVA Ja pratīsi pasmieties par sevi, ikdienišķām neveiksmēm, tad arī apkārtējo izteiktā kritika tavā virzienā, tāds sīkums vien būs! Mājas dzīvē spēsi būt jautrs un bezrūpīgs, tādejādi uzlabot omu tuviniekiem.

SVARI Diemžēl šodien var nākties atstrādāt iepriekš iekavēto. Esi apzinīgs, neļaujies slinkumam, jo ja vēl tālāk ielaidīsi darbus, būs grūti tikt cauri sveikā. Saikne ar ārzemju partneriem var sagādāt problēmas.

SKORPIONS Kāds no taviem skauģiem, nelabvēļiem to vien tik var gaidīt, kā tu zaudē modrību. Taču par laimi nedraugiem nekas prātīgs nesanāks, jo tu būsi daudz vieglāks un apķērīgāks par viņiem.

STRĒLNIEKS Profesionālie panākumi diemžēl var mīties ar tehniska rakstura sarežģījumiem, nesaprašanos ar augstākstāvošajiem. Šodien nevajadzētu pārāk paļauties uz apkārtējo solījumiem.

MEŽĀZIS Lai veicinātu profesionālos panākumus, zvaigznes iesaka kļūt sabiedriski aktīvākam, apmeklēt dažādus pasākumus, prezentācijas. Jo nekad nevar zināt, kur sastapsi savu nākamo biznesa partneri.

ŪDENSVĪRS Kāda šī diena galu galā izvērtīsies, būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša. Apstākļi, līdzgaitnieki nekādā ziņā netraucēs tev ceļu uz panākumiem! Vakarā nekļūsti pārgalvīgs pie auto stūres.

ZIVIS Naudas jautājumos šodien var iestāties zināms sajukums. Taču, ja saglabāsi mierīgu nostāju, spēsi lēnām pamazām visu salikt pa plauktiņiem. Dienas izskaņā alksi otrās pusītes kompāniju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu