Dāvids de Hea paraksta jaunu līgumu ar Mančestras "United"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Davids de Hea
Davids de Hea Foto: Reuters/ScanPix

Spāņu vārtsargs Dāvids de Hea parakstījis jaunu ilgtermiņa līgumu ar premjerlīgas futbola klubu Mančestras "United", pirmdien paziņoja klubs.

28 gadus vecais spānis, kurš domāja arī par atgriešanos dzimtenē Madrides "Real" rindās, licis parakstu uz četru gadu līguma.

"De Hea ar Mančestras "United" ir parakstījis jaunu ilgtermiņa līgumu, paliekot komandā līdz 2023.gada jūnijam," vēsta ieraksts "United" kluba oficiālajā mājas lapā internetā. "Līgumā iestrādāta iespēja to pagarināt vēl par gadu."

"Tā ir bijusi privilēģija - atrasties lieliskā klubā astoņus gadus, un iespēja turpināt savu karjeru Mančestrā ir patiess gods," apmierinājumu par vienošanos pauda futbolists. "Kad šeit ierados, nevarēju pat iedomāties, ka tā rindās laukumā došos vairāk nekā 350 reizes. Mana nākotne ir noteikta, un viss, ko vēlos, ir palīdzēt izcīnīt ar komandu to, ko es ticu, mēs varam izcīnīt, kā arī kopā tikt pie jaunām trofejām."

Gandarīts par vārtsarga palikšanu klubā bija arī galvenais treneris norvēģis Ūle Gunnars Sūlšērs: "Pēdējos gados Dāvids sevi ir pierādījis kā viens no labākajiem pasaulē, un viņš ir bijis nozīmīga mūsu plāna daļa. Dāvids ir fantastiska personība, un viņa izcilās kvalitātes ir perfekts pamats mūsu aizsardzībai."

De Hea pievienojās klubam 2011.gadā, pārnākot no Madrides "Atletico", un komandas rindās laukumā devies 367 reizes.

De Hea ar komandu ir uzvarējis premjerlīgā, izcīnījis Futbola asociācijas kausu un uzvarējis Eiropas līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu