Alikantē vētras laikā, iespējams, novērots NLO. NASA veic izmeklējumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no "NLO" video
Ekrānuzņēmums no "NLO" video Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook/ Limits Of Science

Videomateriālu, kas nofilmēts elektriskās vētras laikā uz ziemeļiem virs Alikantes, sestdien, 14. septembrī, uzņēma vietējais datorzinātnieks Alejandro Molla, vēsta medijs "The Sun". NASA par video ir izrādījuši interesi, jo tajā, iespējams, ir novērots NLO.

» Iespējams, atklāts jauns starpzvaigžņu objekts, kas ieceļojis mūsu galaktikā

Spānijas ziņu aģentūra "Agencia 6" (A6) apgalvo, ka NLO entuziasti kopš neticamā materiāla publiskošanas tiešsaistē, ir pārpludinājuši ziņu aģentūru ar jautājumiem par to.

A6 apgalvo, ka starp ieinteresētajām personām ir arī NASA, kas it kā ir pieprasījusi uzņemtā materiāla oriģinālu.

Aģentūra jau iepriekš ziņojusi par līdzīgu parādību, par ko NASA pēdējo reizi ziņoja, kas redzēts debesīs virs Viskonsinas pagājušā gada jūlijā.

Ufologi uzskata, ka video notverts bija svešzemju kuģis, kas tuvojās Zemei, lai uzlādētu savus kuģus, izmantojot enerģiju, ko izdala negaisa mākoņi.

Tiek ziņots, ka negaiss pamodināja Alejandro Mollu agrā rīta stundā. Pēc tam viņš ar telefonu uzņēma kadrus ar spēcīgo negaisu, bet tikai tad, kad Alikantes universitāte to analizēja, aiz mākoņiem tika pamanīts kaut kas "dīvains".

Runājot ar A6, Alejandro teicis, ka "tas ir pagodinājums, ka viņš varētu būt bijis tas, kurš novērojis, iespējams, pirmā NLO parādīšanos Alikantē."

Tagad tiek ziņots, ka NASA veic izmeklēšanu video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu