Jelgavā būvbedrē atrod avarējušu auto, no vadītāja ne miņas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Nedēļas nogalē Jelgavā noticis savāds ceļu satiksmes negadījums. Kalnciema ceļa un Loka maģistrāles krustojumā kāds vieglās automašīnas vadītājs izraisīja negadījumu un aizbēga no notikuma vietas, būvdarbu bedrē atstājot savu sadauzīto auto, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vīrietis, iespējams, bija pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, tāpēc nespēja savaldīt savu automašīnu. Lai saprastu notikušā apstākļus, policija aicina atsaukties aculieciniekus.

Šoferis nepaspēja nobremzēt un pilnā ātrumā ielidoja tieši tranšejā. Vietējie iedzīvotāji uzskata, ka notikušais varētu būt kombinācija starp nejēdzīgām ceļazīmēm un nepareizi izvēlētu ātrumu, norāda raidījums.

Pirms negadījumu pamanīja kāds garāmgājējs, vīrietis izrāpās no sadauzītā spēkrata un bēga, ko kājas nes. Sanāk, ka viņš avārijā nebija smagi cietis, jo bija spējīgs visai ātri nozust. Policijai joprojām nav izdevies noskaidrot stūrētāja personību, vēsta "Degpunktā".

"Vadītājs notikuma vietā nebija sastopams, viņš pēc šā negadījuma ir atstājis notikuma vietu. Policija šobrīd skaidro visus notikušā apstākļus, tostarp, kas vadīja šo transportlīdzekli," raidījumam norāda Valsts policijas Zemgales reģiona vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policija aicina atsaukties cilvēkus, kas negadījumu redzēja un var sniegt vīrieša meklēšanai noderīgu informāciju. Informāciju var sniegt, zvanot pa tālr.: 110. Par notikuma vietas pamešanu automašīnas vadītājam var draudēt naudas sods no 70 līdz 700 eiro apmērā, kā arī autovadītāja apliecības atņemšana.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu