Efektīgā Jeļena atklāti par attiecībām ar mīļoto turku (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Efektīgā šovu zvaigzne Jeļena Petrova, kura skatītāju iemīļotajā pārraidē "Saimnieks meklē sievu" atraidīja saimnieku Ilmāru, uzsākusi attiecības ar turku vīrieti. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņa atklāj, kā abi iepazinušies. 

Jeļena stāsta, ka ar mīļoto vīrieti iepazinusies augustā, ceļojuma laikā uz Turciju. Abu nākotnes plāni esot grandiozi. "Decembrī lidošu pie viņa atkal, un ir jau plānā nākamā gada pavasarī viņa lidojums pie manis uz Latviju," izdevumam atklāj Jeļena, kura neizslēdz iespēju kādreiz pārcelties uz dzīvi Turcijā. 

Uz jautājumu, kā viņam izdevies iekarot Jeļenas sirdi, viņa atbild: "Ieraudzīju viņu un uzreiz sapratu – tas ir mans sapņu vīrietis! Man patīk vīrieši ar melniem matiem un tumšām acīm. Viņa klātbūtnē jūtos kā karaliene. Viņš ir ļoti dvēselisks un labsirdīgs!"

Pāris savā starpā sazinās ar "Google Voice" programmas palīdzību. "Viņš ierunā tekstu turku valodā, bet programma iztulko tos angļu valodā," paskaidro efektīgā sieviete, kura pievērsusies turku valodas apguvei arī patstāvīgi. 

Jau vēstīts, ka Jeļena plašāku atpazīstamību ieguva ar dalību vairākos šovos. Tāpat viņa publiski paziņojusi, ka sava izskata uzlabošanā iztērējusi teju 10 tūkstošus eiro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? . . . #türkiye #turkish #turkey #antalya #love #aşk #aşkım

A post shared by ? Lαɗу JєƖєηα ? (@laddy_jelena) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu