Par kautiņu apcietinātie krievu futbolisti atbrīvoti no cietuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Kokorins
Aleksandrs Kokorins Foto: AFP/LETA

Profesionālie krievu futbolisti Pāvels Mamajevs un Aleksandrs Kokorins, kuri pirms četriem mēnešiem tika apcietināti par kautiņu, otrdien pēc soda izciešanas atbrīvoti no cietuma, ziņoja Krievijas masu mediji.

Bijušie Krievijas valstsvienības spēlētāji "Krasnodar" pussargs Mamajevs un Sanktpēterburgas "Zenit" uzbrucējs Kokorins, kā arī viņa brālis Kirils Kokorins klusējot iznāca no Aleksejevkas cietuma Belgorodas apgabalā, un viņus sagaidīja Kokorina patēvs Kirils Loginovs.

Loginovs ar melnu "Mercedes" mašīnu aizveda atbrīvotos prom, nevienam no aizbraucējiem nekomentējot notikušo ārpus mašīnas spietojošajiem žurnālistiem.

Pagājušā gada oktobrī trio bija iesaistīts kautiņu sērijā Maskavas centrā. Tiesa 6.septembrī lēma par viņu priekšlaicīgu atbrīvošanu labas uzvedības dēļ.

Atšķirībā no Kokorina, ar kuru "Zenit" līgumu pagarinājis, Mamajeva klubs "Krasnodar" jau pēc apcietināšanas pauda apņēmību lauzt līgumu ar futbolistu, un tagad šo lēmumu nav mainījis. Līguma termiņš beidzas 2020.gada 1.janvārī.

Kokorinam līgums beidzās 1.jūlijā, bet jau pēc tiesas lēmuma par viņu atbrīvošanu klubs izteicās, ka ir ieinteresēts jauna līguma noslēgšanā. Sportista advokāts Jurijs Padalko apgalvo, ka līgums noslēgs "burtiski vakar".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu