"Gadiem ilgs konflikts." Jauna informācija par savlaicīgi novērsto rīdzinieces izplānoto vīra slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Kāda 31 gadu veca sieviete Rīgā izvēlējās paveikt noziegumu, kas paredz mūža ieslodzījumu cietumā - noalgot slepkavu, kas nonāvētu viņas dzīvesbiedru. Raidījums "Degpunktā" atklāj jaunas detaļas par sievietes rīcību.

Sieva bija gatava samaksāt pasūtījuma slepkavām 2000 eiro, lai viņi paveiktu nāvējošu uzbrukumu ar auksto ieroci. Pēc slepkavības sieviete gribēja saņemt mirušā vīra fotogrāfijas kā pierādījumu par paveikto darbu.

» Aizturēta sieviete, kura sīki izplānojusi un pasūtījusi sava vīra slepkavību

"Šim noziegumam viņa rūpīgi sagatavojās, izdomāja motīvu. Viņa gribēja, lai vīra slepkavība būtu nomaskēta kā sadzīves slepkavība, uz ielas vīru sadurot ar nazi," raidījumam norāda Valsts policijas Slepkavību atklāšanas un personu meklēšanas nodaļas priekšnieks Romāns Jašins.

Izstrādātais plāns tika novērsts jau sākuma stadijā – brīdī, kad sieviete vēl tikai meklēja nelegālā pakalpojuma veicējus.

Policija ziņo, ka sieva to neesot darījusi naudas vai mantisku labumu dēļ, bet gan atbildot vīram uz gadiem ilgu konfliktu. Viņai atriebības shēmu izveidot palīdzēja kāds 36 gadus vecs vīrietis.

Aizdomās turētā iepriekš nebija nonākusi policijas redzeslokā, bet tagad gaida tiesas lēmumu par vienu no bargākajiem sodiem par sevišķi smagu noziedzīgu nodarījumu.

Par aizturētā līdzdalībnieka lomu un motivāciju nozieguma plānošanā likumsargi vēl vāc pierādījumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu