Rīgas "Dinamo" hokejisti savā laukumā spēkosies ar "Lokomotiv"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Duelis "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam TV6.

"Dinamo" pirmdien ar 4:3 pagarinājumā pieveica Habarovskas "Amur" komandu un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, kurā izbraukumā iekrāja vārtu attiecību 3:16.

Tikmēr "Lokomotiv" sezonu sāka ar diviem zaudējumiem, pēc tam svinēja divas uzvaras, bet iepriekšējā mačā atkal tika piedzīvota neveiksme - 2:5 pret Maskavas CSKA.

Trīs dienas vēlāk "Dinamo" uzsāks sezonas otro izbraukumu, kurā tiksies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", Čerepovecas "Severstaļ" un "Lokomotiv" komandām. 

Rīdzinieki iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā Rietumu konferencē bija devītie, kamēr "Lokomotiv" ieņēma trešo vietu un Gagarina kausa izcīņā apstājās otrajā kārtā.

"Dinamo" ar "Lokomotiv" KHL čempionātā ir tikusies 27 reizes un uzvarējusi desmit cīņās, astoņās no tām gūstot virsroku pamatlaikā. Iepriekšējā sezonā divos mačos katra komanda tika pie uzvaras.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra. 

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu