"Ērkšķu" šova jaunās sezonas dalībnieces neslēpj šoku un nepatiku, ieraugot savu jauno mājvietu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau šovakar televīzijas “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota šokējoši atklātā sociālā raidījuma "Caur ērkšķiem uz..." jaunā sezona, kas solās būt īpaši izaicinoša. Īpaši jau tāpēc, ka dalībnieces jaunai dzīvei pretim dosies nevis ērti iekārtojušās greznā mājoklī, bet gan šauros kemperos uzsāks aizraujošu ceļojumu pa visu Latviju. Turklāt, ieraugot jauno mājvietu, dāmas neslēps šoku un pārsteigumu - kāda atklāti sacīs, ka tik šaurā vietā nespēj padzīvot, cita savukārt to salīdzinās ar tualetes izmēriem.

Līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, arī šoreiz rīta agrumā pirmās "ērkšķu" dalībnieces tiksies pie Zinātņu akadēmijas – un šī tikšanās būs neaizmirstama. Pirmkārt, tāpēc, ka uz to ieradīsies arī divas iepriekšējās sezonas finālistes, kā arī kādas jaunās dalībnieces dēļ, kura nekautrēsies kolēģu priekšā ne tikai malkot alkoholu, bet arī... atviegloties netālajos apstādījumos. Viņas uzvedība šokēs klātesošās un būs par pamatu asiem strīdiem un viedokļu nesaskaņām, kas ilgs ne vienas vien dienas garumā.

Arī pārējās meitenes būs ne mazāk kolorītas – vairākas no viņām ieradīsies ar otrām pusītēm, kāda būs tetovēta no galvas līdz kājām, cita brašai dūšai un zinot, ka projektā alkoholu lietot aizliegts, mirkli pirms tikšanās būs ierāvusi graķīti drosmei, bet citas izrādīsies viena otrai labi pazīstamas. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu