"Es nepazinu savu tēvu. Viņš bija alkoholiķis!" Ronaldu intervijā parāda savu emocionālo pusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Krištianu Ronaldu ir viens no visu laiku labākajiem futbolistiem. Savas karjeras gaitā portugāļu superzvaigzne ir izcīnījis neskaitāmus klubu un individuālās balvas, kā arī labojis daudzus rekordus. Taču arī Ronaldu ir tikai cilvēks, ko apliecināja viņa emocionālā intervija ar "Good Morning Britain" Pjēru Morganu. 

Sarunas gaitā pieskārās dažādiem jautājumiem, tajā skaitā par spēlētāja tēvu un pagātnes skandāliem.

Portugālis īpaši emocionāls kļuva ieraugot vēl neredzētu video, kurā viņa mirušais tēvs 2004. gadā norvēģu presei lepni stāsta par sava dēla sasniegumiem. Emociju vadīts teica Ronaldu: "Nekad nebiju redzējis šo video. Piedodiet."

"Es kļuvu par labāko pasaulē, bet viņš neko no tā visa neredzēja. Neko. Mana ģimene, brāļi, pat mans vecākais dēls to pieredzēja, bet ne tēvs," ar asarām acīs skaidroja futbolists. 

"Biju domājis, ka šī būs jautra intervija, bet šo video nekad nebiju redzējis. Man to vajag, lai parādītu ģimenei", turpina Ronaldu. "Patiesībā, es savu tēvu nepazinu, ne simtprocentīgi. Viņš bija alkoholiķis. Mums ar viņu nekad nebija tādu normālu sarunu. Tas bija sarežģīti."

Intervijas gaitā abi kungi nonāca arī pie cita jūtīga jautājuma - 2009. gada izvarošanas skandāla.

"Viņi spēlējās ar tavu cieņu. Kad tev ir draudzene, bērni, ģimene, tas ir ļoti sarežģīti. Tas ir nepatīkami un grūti, kad tā spēlējas ar tavu godīgumu un cieņu", skandālu atmiņā atsauc Ronaldu.

"Atceros kādu parastu dienu. Kopā ar savu draudzeni viesistabā skatāmies televizoru un ziņās sāk stāstīt par Ronaldu, par to, ka viņš ir izdarījis to un šito. Es momentāli pārslēdzu kanālu, jo dzirdēju, ka uz viesistabu nāk mans dēls."

"Es jutos apkaunots. Pārslēdzu kanālu, jo negribēju, lai Krišnianu jaunākais redz, ka par viņa tēvu runā sliktu", atminās sportists.

Noslēdzot tematu par pagātnes skandālu, Ronaldu atzīst, ka pēc šī notikuma uzticas ļoti mazai cilvēku grupai. "Es nepieminēšu vārdus, jo nedomāju, ka tas ir godīgi, bet varu pateikt, ka tie ir četri cilvēki. Šiem cilvēkiem uzticos simtprocentīgi. Man ir ģimene un daudz tuvu draugu, bet pilnībā es uzticos tikai četriem cilvēkiem."

Šobrīd Ronaldu pārstāv Turīnas "Juventus" vienību. Savas karjeras gaitā futbolists ir spēlējis arī tādos Eiropas futbola superklubos kā Mančesteras "United" un Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu