"Ja nebūtu traumu, mēs uzvarētu!" ASV izlases ģenerālmenedžeris par PK fiasko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džerijs Kolandželo
Džerijs Kolandželo Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā Pasaules Kausa izcīņā basketbolā ASV valstsvienība finišēja vēsturiski zemu, sasniedzot tikai 7. vietu. ASV basketbols pēc turnīra saņēma daudz kritikas, bet izlases ģenerālmenedžerim Džerijam Kolandželo ir savs viedoklis par neveiksmīgā snieguma iemesliem, ziņo "Bleacher report".

"Es uzskatu, ka , ja nebūtu traumu, mēs uzvarētu", apgalvo Kolandželo, atsaucoties uz traumām, kas turnīra laikā piemeklēja Markusu Smartu un Džeisonu Teitumu. Arī abi potenciālie izlases Kaili- Kūzma un Lovrijs īsi pirms turnīra guva savainojumus, kas liedza palīdzēt izlasei Ķīnā.

"Esmu vīlies ne jau spēlētājos, kas laicīgi pateica, ka nespēlēs, bet gan puišos, kas teica, ka turnīrā piedalīsies, bet galu galā komandai pagrieza muguru," stāsta ģenerālmenedžeris.

Kolandželo parādīja arī savu ļaunatminīgo pusi, sakot, ka viņš šo turnīru neaizmirsīs, komplektējot nākamo ASV izlasi: "Viss, ko varu pateikt - es atcerēšos, ar kuriem puišiem mēs kopā gājām karā un, no kuriem saņēmām atteikumus."

Tomēr, ASV medijos valda skepse par ASV spējām uzvarēt turnīru arī ar visiem Kolandželo pieminētajiem spēlētājiem, jo jau pārbaudes spēlēs nācās kapitulēt Austrālijas valstsvienībai , savukārt, turnīra gaitā tika piedzīvoti zaudējumi pret Franciju un Serbiju. Neviena no šīm komandām turnīrā neizcīnīja augstāko godalgu.

Nākošais lielais turnīrs ASV basketbolam ir Tokijas Olimpiskās spēles 2020. gada vasarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu