Cik ilgi katra no Zodiaka zīmēm izdzīvotu šausmu filmā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katrā šausmu filmā ir sava upuru secība - viens pēc otra no ekrāna pazūd gan glītās meitenes, gan pārgalvīgie puiši, līdz paliek pēdējais izdzīvotājs. Kā šausmu filmas sižetā rīkotos katra no Zodiaka zīmēm un cik tālu filmas stāstā varētu tikt katrs no mums? Par to vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šķiet, ka šausmu filmu galvenais noteikums - nekad neiet pagrabā, no kura atskanējušas aizdomīgas skaņas - ir uzrakstīts tieši Auniem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir līdz absurdam drosmīgi un viņus no rīcības neatturēs pat tas, ka skaidri ir zināms, ka mājā klejo maniaks. Šī iemesla dēļ, visticamāk, zem šī zvaigznāja dzimušie šausmu filmas stāstā būtu pirmie, kas ietu bojā.

Vērsis

Pragmatiskajiem un nosvērtajiem Vēršiem ir visas izredzes nodzīvot līdz pat šausmu filmas beigām, taču viņus noteikti "iegāzīs" viņu iedzimtā stūrgalvība. Pilnīgi iespējams, ka šausmu filmā kāds šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem piedāvās labu plānu, taču viņu ietiepība noteikti liks rīkoties pēc sava prāta, kas var novest līdz nelabam galam.

Dvīņi

Arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji būtu vieni no pirmajiem, kas briesmu stāstā atdod galus. Viņu lielākā vājība ir tas, ka Dvīņi ir pieraduši cilvēkos pamanīt tikai pašu labāko, kas var viņus pamudināt uz neapdomīgu rīcību, teiksim, draudzību ar slepkavu, kas, visticamāk, šādu saikni īpaši augstu nevērtēs.

Vēzis

Maigie un labsirdīgie Vēži šausmu filmā izdzīvos tikai un vienīgi tad, ja viņi ātri atradīs kādus stiprus draugus. Ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvji briesmu stāstā paliktu vieni, izredzes uz izdzīvošanu būtu mazas. Vēži nav diži cīnītāji un pastāv liela ieslēpja, ka viņi būtu pirmo bojāgājušo rindās.

Lauva

Patiesību sakot, pastāv liela iespēja, ka notiek straujš sižeta pavērsiens un izrādās, ka slepkava visu šo laiku ir bijis tieši Lauva. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir apveltīti ar asu prātu un radošumu. Zem šī zvaigzāja dzimušajiem ir svarīgi būt uzmanības centrā un kas gan ir svarīgāks, kā galvenais ļaundaris?

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji šausmu sižetā noteikti izdzīvotu. Kā? Viņi gluži vienkārši tajā nepiedalītos. Šīs pragmatiskās Zodiaka zīmes pārstāvji ir pārāk apdomīgi un analītiski, lai viņiem jebkad prātā varētu ienākt doma izpētīt pamestu psihiatrisko slimnīcu vai pārlaist nakti bēdīgi slavenā namā meža vidū.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas izdzīvot līdz pat beigu titriem - Svaru zīmes pārstāvji parasti ir pārāk populāri, lai kāds tos gribētu upurēt un pārāk gudri, lai nejauši ieskrietu slepkavas vai citu draudu šausmīgajās ķetnās.

Skorpions

Ja ir kādas Zodiaka zīmes pārstāvji, kas garantēti izdzīvotu līdz pat pašām beigām, tie noteikti būtu Skorpioni. Šie cilvēki būtu gatavi darīt visu, lai galu galā izdzīvotu, pat ja tas nozīmētu citu nodevību, varonīgu pretīmstāvēšanu briesmām vai pat slepkavas lomas uzņemšanos.

Strēlnieks

Lai arī komunikablie Strēlnieki šausmu filmā būtu ikkatra mīļakie varoņi, viņu izredzes uz izdzīvošanu ir pagalam mazas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir labi šausmu filmas otrā plāna varoņi, kas visus uzjautrina ar saviem jokiem, taču tad nomirst pagalam muļķīgā un bezjēdzīgā veidā.

Mežāzis

Lai arī čaklie un apdomīgie Mežāži ir prasmīgi un gudri, viņu izredzes nodzīvot līdz pat beigu titriem ir mazas. Problēma slēpjas tajā, ka viņi nav diez ko populāri un var pret sevi radīt negatīvu iespaidu ar pārleiku skarbu attieksmi. Mežāži šausmu filmās ir tie varoņi, kuri izdara ko nejauku, kas pēcāk nevienam nerada vēlmi viņus glābt no slepkavas nagiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus šausmu filmas kontekstā "iegāzīs" viņu cilvēciskums - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji noteikti būs tie, kas apstāsies, lai palīdzētu aizdomīga izskata ceļiniekam uz sen pamesta ceļa un pat nepamanīs, ka viņa rokās ir asiņains motorzāģis.

Zivis

Jūtīgās un maigās Zivis - kāda gan iespēja, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji izdzīvotu šausmu filmā? Nekā - patiesību sakot, tieši Zivs zīmes pārstāvjiem ir lielākās izredzes nokļūt atpakaļ mājās. Zivis ir klusas, nepamanāmas, taču ļoti radošas, tādēļ izmantos šausmu filmas laiku, lai domātu par kādu risinājumu. Emocionalitāte zudīs arī tad, ja būs jāstājas aci pret aci ar slepkavu - zem šī zvaigznāja dzimušie noteikti spēs sevi aizstāvēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu